کتاب آموزش عملی قارچ خوراکی تکمه ای

همراه با تصاور ویژه مبتدیان

امتیاز
5 / 0.0
نظر شما چیست؟
قارچ ها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آن ها به دوران پر کامبرین و دونین بر می گردد.
تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند.
اگر تاریخچه تولید قارچ های خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد، تاریخی چند هزار ساله را می توان برای آن قائل شد.
پرورش قارچ های خوراکی حدوداً به 20 قرن پیش در ژاپن و چین بر می گردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد...
صفحات کتاب :
123
شابک :
978-600-8743-38-5

کتاب های مشابه آموزش عملی قارچ خوراکی تکمه ای