× public_lbl_my_posts آثار من shop_lbl_channels public_lbl_profile_dropdown_edit خروج از حساب کاربری
0 امتیاز
0 نفر

آشپزی بدون گوشت

نوع اثر : کتاب

ناشر : کنکاش

نویسنده :

قیمت نسخه چاپی : 2,000 تومان

صفحات کتاب : 41

برچسب ها: آشپزی

خلاصه اثر

معیار ارزش غذایی هر ماده‌ای که می‌خوریم، مقدار حرارتی است که در بدن ما تولید می‌کند آنچه در روز می‌خوریم همه این مواد خوراکی گوناگون گیاهی و حیوانی که می‌شود به شکم ما سرازیر می‌شوند تا سیرمان کنند از نظر تغذیه و دانش روز سه گروه اصلی تقسیم می‌شوند 1 – پروتئینها 2- ئیدراتهای کربن 3 – چربیها ...

کتاب دیجیتال

2,000 تومان

حجم : 349.7 کیلو بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 41

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

پیشگفتار
مقدمه:
بخش اول: نقش تغذیه و پروتئین
بخش دوم : املتها ، کوکو ها و ...
بخش سوم : انواع سالاد ها
بخش چهارم : سس ها
بخش پنجم : انواع سوپ ها
بخش ششم : انواع کتلت ها
بخش هفتم : خورشت ها
بخش هشتم : چند غذای متنوع
منابع:

محصولات مشابه

بیشتر