× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
0 امتیاز
0 نفر

دائرة المعارف آشپزی یاس

نوع اثر : کتاب

ناشر : بینش آزادگان

نویسنده :

قیمت نسخه چاپی : 50,000 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 520

رده بندی کنگره : ‏‫TX۷۲۵‭ /آ۱‭‭‏‫‬‭ح۱۶ ۱۳۸۸

رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۴۱/۵

شماره کتابشناسی ملی : 1317846

شابک : 978-964-7722-56-8

سال نشر : 1388

خلاصه اثر

کتاب حاضر حاصل چندین سال تحقیق، و آموزش هایی است که مؤلف کتاب تجربه نموده و همینطور ایده ها و راهبردهای کلیدی من پس از مطالعه کتاب ها و استفاده از اینترنت و برنامه های تلویزیون و تجربیاتی که روی غذاها و شیرینی ها انجام داده و با توضیحات کامل در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.

کتاب دیجیتال

4,200 تومان

حجم : 5.2 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 389

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

مقدمه
پیشگفتار
فصل اول نکاتی در مورد ویتامین ها و املاح
1-پروتئین
2-چربیها
3-هیدرات های کربن یا مواد قندی
4-آب
5-املاح و مواد معدنی
ویتامین ها
1-ویتامین A
2-ویتامین D
2-ویتامین B2
3-ویتامین B6
4-ویتامین B12
5-ویتامین C یا اسید اسکوربیک
ویتامین B
1-ویتامین B1
2-ویتامین E
3-ویتامین K
فولیک اسید
1-کلسیم
2-آهن
3-فسفر
4-ید
5-سدیم
6-پتاسیم
7-فلوئور
8-آرسنیک
9-کلر
10-گوگرد یا سوفر
11-مس، منیزیم و برم
فصل دوم روش طبخ غذا
روش طبخ غذا
نکاتی در مورد پختن غذاها
چند نکته در مورد غذا خوردن
تغذیه خوب
اصول حفظ تندرستی
راهنمای زندگی نوین
اثرات مطبوع نمودن غذا
چقدر نمک باید مصرف کنیم؟
چگونه مصرف نمک را کم کنیم؟
وزن های مورد نیاز در آشپزی
اندازه ها و پیمانه ها
نکته مهم در آشپزی (اندازه گیری)
نکاتی در مورد پیشگیری از چسبیدن غذا به ظروف
وسایل پخت و پز
نوع ظروف مورد استفاده
نکاتی در مورد مایکروفر
نگهداری مواد غذایی در یخچال
نگهداری مواد غذایی در خانه
نکاتی در مورد پختن حبوبات و سبزیجات
نقش تغذیه در اسهال و استفراغ
عوارض ناشی از نوشیدن چای و قهوه
نوشیدنیهای آرام بخش
تغذیه در کوهستان
فصل سوم آش ها
آش جو
آش بلغور گندم
آش رشته
آش انار
آش ماش
آش ساک
شله زرد
فصل چهارم سوپ ها
نکاتی در مورد تهیه سوپ و آش
سوپ کدو سبز
سوپ خمیر (طبخ ترکی)
سوپ ییلاق
سوپ ذرت
سوپ کدو سبز
سوپ شیر
سوپ جوانه ی گندم
کرم سوپ هویج
سوپ چینی
سوپ قارچ
فصل پنجم پلوها
نکاتی در مورد تهیه و روش پختن پلو و چلوی ساده
چلو ساده
شوید پلو با سیب زمینی
عدس پلو با خرما
لوبیا پلو (لوبیا چشم بلبلی)
دمی باقلا
پلو مرغ با کاهو
فلفل پلو
پلو مرغ با سیب زمینی
پلو قارچ
ته چین مرغ
سبزی پلو
قورمه سبزی پلو
کلم قمری پلو
رشته پلو
پلو قارچ
پلو مرغ یا میگو
ته چین گوشت
شوید پلو با قارچ
بره پلو
کله پاچه پلو
دمی عدس با کلم
اسلامبولی پلو
کلم پلو
هواری ماهی
ماهی تنوری با پلو
میگو پلو
دمپختک عدس
دمپختک (سبزواری)
باقلا پلو
منگن پلو
عدس پلو با گوشت
استامبولی پلو
پلو میگو
نخود پلو
آلبالو پلو
پلو ماهی
ته انداز ماهی با پلو
فصل ششم غذا با گوشت مرغ
مرغ بریان
بیفتک
بیفتک چرخ کرده
ماکارونی با جگر مرغ
رتی فیله یا راسته
نوع دیگر رتی فیله
کتلت مرغ با برگ معطر
خورش فسنجان (به روش گیلانی)
خورش ماست با مرغ یا گوشت
خوراک مرغ
مرغ و آلو
رولت مرغ با پنیر (دلمه مرغ)
املت کالباس
خوراک مرغ و تخم مرغ(غذای شمالی)
خورش مهاراجه (غذای هندی)
خورش هویج با پوست نارنگی
خورش شش انداز
کتلت کیلکا
کتلت مرغ
کوکوی کدو
نرگسی بادمجان (کدو)
کوکوی لوبیا سبز
کوکوی مرغ
کوکوی مرغ با فلفل دلمه ای
املت جگر مرغ یا بره
پاته مرغ
خوراک مرغ (ترکی)
قورمه مرغ (هندی)
خورش قیمه با مرغ
بال مرغ سوخاری با سویا
بال مرغ سوخاری
بنیه مرغ
شنیتسل مرغ
ران مرغ با پنیر
رولت مرغ سوخاری
مرغ با خمیر
یک نوع غذای هندی
مرغ بریان با سویا سس
بال مرغ کبابی
کراکت مرغ
رولت سینه مرغ
اسنک مرغ
مرغ تنورک با کاغذ بریانک
میگو یا فیله مرغ پفکی
خورش ماست
خورش مرغ ترش
خورش مرغ و کاری
خورش کلم سفید با مرغ
خورش مرغ با انجیر
مرغ با سبزیجات
کوکوی شیرین
فصل هفتم غذا با گوشت گوسفند و گوساله
نکاتی در مورد تهیه انواع خورش
زبان گاو یا گوساله
زبان گوسفند با سس سفید
اسنک با قارچ
خوراک لوبیاچیتی با گوشت
خوراک جگر گوسفند
خوراک قلوه با گل کلم
نان تست شده
کتلت برنج
شامی ترش
ژیگو
ژیگوی گوسفند با استخوان
ژیگوی گوساله
راسته گوساله با استخوان
خورش لوبیا سبز
خورش بادمجان
خورش قیمه
خورش قیمه یزدی
مسمای کدو تنبل
خورش کرفس
استیک جگر
راگوی گوشت گوساله
پیراشگی با مایه گوشتی
خمیر پیراشگی
لازانیا
پاچه با خمیر بنیه
خوراک سیرابی
خورش نعناع و جعفری و گوجه سبز
کوفته گوشت با سویا
کوفته گشنیز با سویا
کوفته تخم مرغ
کتلت عدس قرمز
کوفته جنوبی
رولت گوشت
کوفته جنوبی
خورش اسفناج
فسنجان با گوشت قلقلی
خورش آلو اسفناج
نوع دیگر راسته گوساله
رولت مغز
رولت گوشت سر دست
رولت گوشت چرخ کرده
زبان سوخاری
استیک جگر
بنیه پاچه
شنیتسل گوشت
رولت مغز گوساله با سبزیجات
کوفته نخودچی
کوفته لپه
سبد گوشت
آبگوشت ساده
آبگوشت کرمانی
طاس کباب
کوفته شوید باقلا
فصل هشتم خوراک های بدون گوشت
خوراک لوبیا چیتی
میرزا قاسمی
کوکوی کدو و بادمجان با قارچ
پیتزای قارچ
قیمه با قارچ
ماکارونی با سبزی
ماکارونی با پنیر رنده شده
انواع دیگر پخت ماکارونی
خمیر پن کیک
خمیر پیراشکی
خمیر مخصوص کانلوئی
خمیر پیتزا
گراتن سیب زمینی
پوره سیب زمینی
خورش گل کلم با اسفناج
گراتینه گل کلم
اسپاگتی با قارچ
فصل نهم کباب ها
کباب ماهی سفید
ماهی سفید کنجدی
جوجه کباب تایلندی
کباب ترکی خانگی
کباب کوبیده
کباب مرغ تایلندی
کباب فلفلی
کباب حسینی
کباب بختیاری
فصل دهم غذاهای متفرقه
پیتزای سبزیجات
پیتزا فوری
همبرگر زیتون
پیتزا
خمیر پیتزا
پیراشکی
خمیر پیراشکی
بیفتک یا استیک
سمبوسه
خمیر سمبوسه
کوکوی لوبیا سبز
دلمه فلفل، بادمجان و گوجه فرنگی
دلمه کدو حلوایی
دلمه کدو
دلمه سیب زمینی با سس گوجه فرنگی
ژامبون و پنیر
کتلت پنیر و سیب زمینی
سالاد سیب زمینی
کروکت مرغ
پوره سیب زمینی و پنیر
کوکوی قاشقی
کوکوی بادمجان حلقه شده
شامی کشمش
شامی با گوشت مرغ توپر
شامی تن ماهی
سوفله مخلوط
کتلت لپه
کتلت عدس
کوکوی باقلا
املت گوشت
کوکوی لوبیا سبز
گل کلم با تخم مرغ
کوکوی پیازچه
املت با پنیر سفید
اسپاگتی با سس مخصوص
فصل یازدهم غذا با گوشت ماهی
فیله ماهی با اسفناج و قارچ
قلیه میگو
شامی کیلکا
کوکوی خاویار (گیلانی)
شنیتسل ماهی قزل آلا
راگوی میگو (ماهی)
ماهی بریان
رولت ماهی
پاته ماهی
کوکوی کیلکا
املت کیلکا
خوراک ماهی با فلفل دلمه ای
کیلکای سوخاری
شامی با ماهی کیلکا
ماهی شکم پر (گیلانی)
طرز تهیه سس برای ماهی
خورش قیمه با کیلکا
میگو سوخاری
کوکوی باقلا با سیب زمینی
ماهی مرکب پر شده
کتلت ماهی
ماهی قزل آلا
ماهی کیلکا در خمیر
خورش قورمه سبزی با کیلکا
پیتزا با ماهی کیلکا
ماهی شکم پر با قارچ
قلیه میگو
فصل دوازدهم ماهی با سبزیجات
سالاد و سس ها
سالاد گوجه فرنگی
سالاد تن در گوجه فرنگی
سالاد قارچ
سالاد لوبیا سفید
سالاد نان سفیدباگت(اردو سرو)
سالاد مرغ
سالاد شیکارول
سالاد مرغ
سالاد ماکارونی
سالاد گوجه
سالاد سوپرم
سالاد کاردینال
سالاد کاهوی تایلندی
سالاد سیب زمینی
سالاد مرغ و کرفس
سالاد مرغ و اسفناج
سس قارچ وترخان خامه ای
سالاد نخود
سالاد لوبیا و تن ماهی (به سبک ایتالیایی)
سس بشامل یا سفید
سس سفید
سس گوجه فرنگی
سس ماست به سبک هندی
سس پنیر با فلفل سبز
فصل سیزدهم کیک، مربا، دسر، خمیرها
کیک پرتقال
کیک زاخایی
کیک گردو – زاخایی
کیک تریا خامه ای
کیک باقلوا
پای سیب
کیک اسفنجی
کیک یزدی
کیک تولد
کیک ژله ای
کیک سیب (1)
کیک سیب (2)
کیک چای
قطاب
بامیه
گوشفیل
باقلوا
باقلوا گل
رولت باقلوا
پفک مرنگ
لطیفه
شیرینی کرکی
شیرینی ساقه عروس
شیرینی کنجدی
تارت یا شیرینی فرانسوی
سوهان عسلی
برشتوک نخودچی با دارچین
برشتوک نخودچی با هل
شیرینی هایی به شکل میوه
شیرینی نخودچی
شیرینی دو رنگ یا مینیاتوری
میکادو
شکلات تخته ای
نان نارگیلی یا شیرینی نارگیلی
نان پنجره ای
نان شیرمال
دونات
نان گردویی ریز (قرابی)
نان برنجی
نان کشمشی
بیسکویت پسته ای و کنجدی
بیسکویت پرتقال – سابله
بیسکویت اره ای یا چرخی
پولکی
کرم پاتیسیر
کرم رویال
کرم شکلات به طریق بن ماری
بستنی با دستگاه بستنی
بستنی وانیلی
شکلات
شکلات سوئیسی
شکلات تخته ای
شکلات میهن
کیک کشمش و گردو
کیک انگلیسی
شارلوت
کیک مکزیکی
پفک گردویی
حاج بادامی
گردو روسی
بستنی پلمبیر
رولت خامه ای
رولت خرما و گردو
مربا و دسر
نکاتی در مورد تهیه مربا
نکته ای کلی در تهیه شربت
مربای پوست لیمو ترش
مربای بهار نارنج
مربای به
کمپوت
کرم آناناس
کرم کارامل
کرم دو رنگ یا باواریا
دسر هلو
دسر فروماژ پرتقال،
دسر به با آلبالو
دسر شکلاتی
نوشیدنی آناناس و طالبی
شیک هلو
کاکائو گلاسه
گلاسه موز و توت فرنگی
خمیر ها
خمیر پایه
خمیر پنکیک
پنکیک
خمیر فونسه یا خمیر بریزه
خمیر تابه ای (کرپ یا پنکیک)
خمیر نیمه ورقه شده
خمیر ورقه شده ساده
خمیر کلمی
ترشی ها
نکاتی در مورد تهیه ترشی
ترشی چغندر
ترشی مخلوط فلفل دلمه ای
ترشی خردل
ترشی انگور
ترشی بادمجان با طعم خردل
ترشی پرتقال با ادویه
ترشی موز
ترشی سیب و گوجه فرنگی
ترشی ذرت
ترشی قارچ
ترشی خرما
فصل چهاردهم غذاهایی که در مایکروفرطبخ می شوند
سوپ نخود فرنگی با گوشت مرغ
میگو با پودر کاری
دسر توت فرنگی با خامه و کارامل
کیک شکلاتی
کیک سیب با تزئین تخم آفتابگردان
سوپ گوجه فرنگی و سیب زمینی با پودر کاری
سوپ نخود فرنگی با گوشت مرغ
پودینگ ماست با توت فرنگی
سس برنز
نیمرو با گوجه فرنگی
اسوبوکو
فیله گوسفند
دلمه قارچ
دلمه کلم
راتاتویل
سیب زمینی روستائی
راگوی کبک
پیپِراد
قزل آلا با اسفناج و سیر تازه
ماهی کپور ماته لوت
فیله ماهی با فلفل دلمه
فصل پانزدهم شیر مادر
شیر به عنوان کلسیم
چربی شیر
پروتئین های شیر
ویتامین های موجود در شیر
املاح شیر
شیر مادر
رژیم غذایی مادر در زمان شیر دهی
قسمت دومتغذیه تکمیلی
اصول تغذیه تکمیلی
نگاه کلی به ترتیب غذاهای تکمیلی
عدم غذاهای زیر تا یک سالگی
طرز تهیه غذاهای تکمیلی
نکاتی در مورد غذا دادن به کودک
قسمت سوم تغذیه در سال دوم زندگی
قسمت چهارم سوء تغذیه
نکات مهم رفتاری در تغذیه کودک
پرخوری و کم خوری بچه ها
رژیم غذایی شیر خوار پس از 6 ماهگی
رژیم غذایی شیر خوار 5/7 ماهه
رژیم غذایی شیر خوار5/8 ماهه
رژیم غذایی شیر خوار 5/9 ماهه
رژیم غذایی شیر خوار 11 ماهه
نکات مهم در تغذیه کودک 7-5 ساله
نکات مهم در تغذیه کودک5-3 ساله
تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ
تغذیه سالمندان
عوامل مؤثر در ایجاد مشکلات تغذیه ای سالمندان
نیاز های تغذیه ای سالمندان
میزان پروتئین مورد نیاز سالمندان
میزان مایعات مورد نیاز سالمندان
ویتامین ها و مواد معدنی
فصل شانزدهم رژیم غذایی سرشار از پروتئین
رژیم گیاهخواران
سلامتی و جوانی از طریق میوه ها و سبزیها
غذای سالم
رژیم گیاهخواری
شو کهای عصبی نیاز به پروتئین را افزایش می دهند
رفع بی خوابی با رژیم غذایی
چگونه با استفاده از وسایل خانه وزن خود راکاهش دهید.
مقدار اجزاء مواد غذائی در یکصد گرم قسمت خوراکی مواد غذائی
مقدار اجزاء مواد غذائی در یکصد گرم قسمت خوراکی مواد غذائی
رو به قبله بخوابید
غذاهای حاوی تقریباً 100 کیلو کالری
از کجا انرژی به دست می آورید؟
تعادل انرژی
فصل هفدهم ماه مبارک رمضان
اهمیت روزه از دیدگاه پزشکی
روزه از نگاه دانشمندان
توصیه های غذایی برای روزه داران – افطار
توصیه های غذایی برای روزه داران – سحری
توصیه های غذایی برای ورزشکاران در ماه مبارک رمضان
روزه داری و بارداری
فصل هجدهم نکاتی پیرامون خواص غذاها , میوه جات و حبوبات
نکته مهم در مورد پخت گوشت
نکاتی در مورد گوشت قرمز
نکاتی در مورد گوشت مرغ
باکتری قاتل در قوطی های کنسرو
ماهی وقتی کنسرو می شود.
نکاتی در مورد ماهی
علایم تازگی ماهی
نکاتی درباره تخم مرغ
نکاتی در مورد پیاز
شیر
عسل
زیتون
روغن زیتون
گوجه فرنگی
خواص گوجه فرنگی
نکاتی در مورد فلفل سبز
نکاتی در مورد شنبلیله
خواص لیمو ترش
گیلاس
آناناس
مرکبات
گلابی
خرما
سیر و خواص مهم آن
خواص سیر
هلو
شاه توت
آلبالو
به
سبزیجات و میوه های رنگین
کاکائو
زعفران
خواص ذرت
خواص بادام شیرین
خواص بادام زمینی
پسته
خواص پسته
خواص جو
خواص سویا
کشمش
آلو
عدس
ماش
خشکبار
برگ آلو
انجیر
منابع

محصولات مشابه

بیشتر