× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
0 امتیاز
0 نفر

آشپزی با پاستا و اسپاگتی

نوع اثر : کتاب

ناشر : نظری

نویسنده :

قیمت نسخه چاپی : 12,500 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 150

رده بندی کنگره : TX809‭‬ ‭/م2‏‫‭ج9 1389

رده بندی دیویی : 641/822

شماره کتابشناسی ملی : 2086674

شابک : 978-964-2897-74-2‬

سال نشر : 1389

خلاصه اثر

کتاب آشپزی با پاستا و اسپاگتی نوشته فرشته جوادی، به دقت در هماهنگی سس و شکل پاستا می پردازد و مجموعه ای از سس های مختلف را در اختیار شما قرار داده است تا به راحتی بتوانید با جایگزین کردن انواع مواد و پنیرها، غذایی سریع و مطبوع درست کنید.

ماکارونی یکی از فرآورده های مهم گندم است که تولید آن را به چینی ها نسبت داده اند. در یک کتابچه منتشر شده از موسسه ملی ماکارونی آمریکا بنابر روایت یک داستان جذاب ایتالیایی، هنر ساخت ماکارونی متعلق به یک دوشیزه چینی است. در داستان فوق آمده است که روزی یک دوشیزه چینی طبق معمول که مشغول تهیه خمیر نان بود، حین کار با یک ملوان ایتالیایی مشغول گفتگو شد و کارش را فراموش کرد. در این حین، خمیر از ظرف به روی میز ریخته و به صورت رشته رشته از میز آویزان شد.

با تابش آفتاب بر روی رشته ها آن ها به سرعت خشک شدند. ملوان ایتالیایی که نامش اسپاگتی بود، با دوشیزه چینی تصمیم گرفتند اطلاعات و نحوه به وجود آمدن رشته ها را نزد خود مخفی نگه دارند. آن ها داخل کشتی، رشته ها را در آبگوشت جوشان پختند و با مصرف رشته های پخته شده، دریافتند چقدر آن ها خوردنی و خوشمزه شده اند. بدین ترتیب نحوه تولید ماکارونی، برحسب تصادف کشف گردید.

آقای اسپاگتی پس از بازگشت به سرزمین خویش (ایتالیا) به فکر خوشمزه تر کردن و مغذی کردن این رشته ها افتاد و موجب شد ایتالیا به عنوان بزرگ ترین مصرف کننده این نوع غذای گندمی مطبوع تلقی گردد.

ماکارونی از نظر تکنولوژی، جزء فرآورده هایی به نام پاستا که شامل: اسپاگتی، ورمشیل، نودل، لازانیا و راویولی است. اختلاف این فرآورده ها در شکل و حالت فیزیکی آن ها است. ماکارونی از جمله راحت ترین و رایج ترین غذا در کشور ما است که نه تنها مورد علاقه کودکان است، بلکه میان بزرگ ترها نیز طرفداران زیادی دارد و می تواند غذای مناسبی باشد.

در پختن پاستا باید برای هر نفر 100 تا 120 گرم پاستای خشک در نظر گرفت. دیگ پاستا باید جادار باشد. چون پاستا هم مانند برنج باید در آب جوش فراوان شناور شود. مدت پخت پاستا به جنس آرد و درشتی و ریزی پاستا بستگی دارد. ولی به طور معمول بین 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است. ماکارونی را هرگز دم نکنید، زیرا به علت این که زمان پخت بالا می رود و تغییراتی که در ماکارونی پیش می آید، اثر چاق کنندگی پیدا می کند.

کتاب الکترونیکی

3,800 تومان

حجم : 7.8 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 150

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

تاریخچه تولید ماکارونی
اسپاگتی با سس تند
فتوچینی و فلفل دلمه ی
ماکارونی و کیلکا
ماکارونی با سس پنیر
ماکارونی با سس بادمجان و فلفل دلمه ای
اسپاگتی با سس ساده
اسپاگتی با سس پیاز و جعفری
پاستا و نخودفرنگی
پاستا و کیلکا
لینگوئینی با سس زیتون سیاه
ماکارونی و ژامبون
کوکوی اسپاگتی
ماکارونی با سس کدو و سوسیس
پاستا و بادمجان
پاستا با کلم بروکلی
فتوچینی با سس زیتون و گوجه فرنگی
پاستا با نخودفرنگی
اسپاگتی با موتزارلا
اسپاگتی با سس اسفناج
ماکارونی با سس تره فرنگی و هویج
پاستا با سس میگو
ماکارونی و پنیر
ماکارونی با تن و گوجه فرنگی
پاستا و لوبیا سفید
ماکارونی با تن و قارچ
اینوکی سبز
فتوچینی با سس گردو
اسپاگتی با سس ژامبون
فتوچینی با سس گوشت
ماکارونی با سس تند و تن
لینگوئینی با سس سبز
پاستا با سس آرتیشو
پاستا در فر
اسپاگتی با طعم تازه
پاستا با سس هویج
پاستا و قارچ
کیک ماکارونی
پاستا و گل کلم
فتوچینی رنگین
پاستا با زیتون
اینوکی
فتوچینی با اسفناج
پاستای مارگاریتا
کرپ با پنیر
راویولی سبز
لازانیا
اینوکی
اینوکی با سمولینا
آشپزی با پاستا و اسپاگتی
لازانیای سبز
فتوچینی قالبی
کیک ماکارونی
ماکارونی قالبی
لازانیا با سس پنیر
اسپاگتی با سس گوجه فرنگی تند
پاستا و کدو
بوگاتینی و تخم مرغ
بالشتک مرغ
فتوچینی با سس جگر
ماکارونی با سس بادمجان
اینوکی و سوسیس
اینوکی با شیر
پاستا با سس تخم مرغ
پاستا با سس گوشت و بادمجان
اسپاگتی با ماهی
ماکارونی و سوسیس
لازانیا با سس گوشت
لازانیای سبز
فتوچینی و لوبیا چیتی
فتوچینی با نخود
راویولی
لازانیا
لینگوئینی با پنیر
کانلونی و جگر

محصولات مشابه

بیشتر