× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
5 امتیاز
3 نفر

اثر معجزه آسای میوه ها

بر روی بیماری های قند، فشار و چربی خون

نوع اثر : کتاب

ناشر : مرندیز

نویسنده :

قیمت نسخه چاپی : 9,500 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 192

رده بندی کنگره : RS164‏‫‭/س27‮الف‬2 1392

رده بندی دیویی : 615/32

شماره کتابشناسی ملی : 3090258

شابک : 978-600-106-235-3

سال نشر : 1392

خلاصه اثر

مصرف میوه ها، سبزیها و حبوبات با کاهش شیوع بیماری های مزمن دوران کهولت مرتبط است. این مواد غذایی شامل مواد مغذی هستند که شیوع بیماری های مزمن مثل بیماری های قلبی و بعضی سرطان ها را کاهش می دهند ..

میوه ها و سبزی ها حاوی مقادیر زیاد مواد مغذی و فیبر و مقدار ناچیزی چربی می باشند. بنابراین نه تنها بدلیل دارا بودن آنتی اکسیدان هایی که نمی توانند با غذاهای تهیه شده از روغن ، شکر، نمک و گوشت تامین شوند حائز اهمیت اند بلکه به علت دارابودن فیبر بالا، چربی کم، ویتامین ها و مواد معدنی فواید بسیاری برای مصرف کننده به ارمغان می آورند. بنابراین با استفاده از رژیم های غذایی حاوی مقادیر کافی میوه و سبزی ها می توان از بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و سرطان ها به میزان قابل ملاحظه ای پیشگیری نمود.

مطالعات متعدد نشان می دهد ارتباط قوی بین خوردن مواد مغذی و کاهش بیماری های قلبی و عروقی وجود دارد. فلاونویدها رابطه عکس با مرگ و میر ناشی از بیماری های عروق کرونر، کلسترول تام پلاسما و لیپوپروتئین با دانسیته پایین دارند. لیپوپروتئین با دانسیته پایین(LDL) اکسید شده عامل تجمع چربی در دیواره عروق و ابتلا به بیماری های قلبی است.

آنتی اکسیدان های میوه ها و سبزیجات وارد ساختمان لیپوپروتئین ها شده و خودشان اکسید می شوند و از اکسیداسیون اسیدهای چرب غیراشباع جلوگیری می کنند. مواد مغذی همچنین سبب کاهش تجمع پلاکت شده و سنتز کلسترول و جذب آن را تعدیل کرده سبب کاهش فشار خون می شوند.

در این کتاب سعی شده رابطه میوه ها با انواع بیماری ها به خصوص بیماری کلسترول خون، فشار خون و قندخون بررسی شود.

کتاب دیجیتال

2,700 تومان

حجم : 1.1 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 187

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

مقدمه
انواع مزاج
انواع ویتامین ها
آلبالو
خرما
زغال اخته
آناناس
انار
انگور
خربزه
خرمالو
سنجد
آلو
پرتقال
توت فرنگی
خیار
زردآلو
سیب
هندوانه
ریواس
زرشک
زیتون
عناب
کیوی
گریپ فروت
گلابی
لیمو شیرین
لیموترش
موز
نارگیل
نارنج
نارنگی
هلو(شفتالو)
آووکادو
آلوئه ورا
ازگیل
انبه
شاتوت
بلوط
انجیر
مویز
طالبی و گرمک
زالزالک
شلیل
تمشک
پاپایا(خربزه درختی)
گیلاس
منابع

محصولات مشابه

بیشتر