0 امتیاز
0 نفر

بیماری های قلب، عروق و دیابت

تدابیر و آموزه های غذایی ویژه

نوع اثر : کتاب

ناشر : مرندیز

نویسنده :

مجموعه اثر : سفره های شفابخش

قیمت نسخه چاپی : 8,500 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 140

رده بندی کنگره : ‏‫‬‭RM۲۱۶‭/7س2ق ۱392‬

رده بندی دیویی : 615/854

شماره کتابشناسی ملی : 2486672

شابک : 978-600-106-123-3

سال نشر : 1392

خلاصه اثر

دومین جلد از مجموعه سفره های شفابخش توسط نشر مرندیز و با هدف تغذیه درمانی منتشر و تا کنون یک بار نیز تجدید چاپ شده است.

در این مجموعه سعی بر آن است که ضمن معرفی بیماری های مربوط به قلب، عروق و دیابت، بایدها و نبایدهای تغذیه ای بیان شده و طرز پخت غذاهایی لذیذ، متنوع و موثر در پیشگیری و درمان بیماری ها آموزش داده شود.
شناخت بیماری ها، توصیه ها و پرهیزهای خوراکی، شیوه های پخت و آماده سازی، انواع غذا، میان وعده، دسر و نوشیدنی در این مجموعه شرح داده می شود.

لازم به یادآوری است اصلاح روش های تغذیه ای در کنار مصرف دارو و مراجعه به پزشک می تواند در درمان نقش قابل توجهی داشته باشد و نباید در هیچ زمانی با تکیه بر تغذیه ی صحیح خودسرانه مصرف داروهای احتمالی را کاهش داده و یا متوقف کرد.

امیدوارم مطالب کتاب مورد توجه و استفاده ی خوانندگان عزیز واقع شود و هر گونه پیشنهاد را به پست الکترونیکی اینجانب ارسال کنند.

کتاب دیجیتال

2,400 تومان

حجم : 496.6 کیلو بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 140

کاربر گرامی، برای مطالعه این کتاب ابتدا می بایست نرم افزار کتابخوان فراکتاب را دانلود و نصب نمایید.جهت دریافت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
دریافت نسخه iOS دریافت نسخه اندروید

موضوعات

فهرست

مقدمه
فصل اول: بیماری های قلب و عروق و توصیه های غذایی مربوطه
آشنایی با قلب
اهمیت سلامت قلب
انواع بیماری های قلبی
بیماری های عروق کرونر قلب
سرخ رگ های تاجی (عروق کرونر)
نشانه های مهم بیماری های عروق کرونر قلب
حوادث عروقی مغز (سکته مغزی)
بیماری های رگ های محیطی
عوامل موثر در ایجاد بیماری های قلبی و عروقی
اصول مهم در حفظ سلامت قلب و عروق
اصول تغذیه ی صحیح برای سلامت قلب و عروق
انواع فیبرهای گیاهی
فشار خون بالا و اهمیت تغذیه در کنترل آن
فشار خون سیستولیک و دیاستولیک
فشار خون بالا در چه کسانی دیده می  شود؟
علل ایجاد فشار خون بالا
چرا باید فشار خون بالا را کنترل کرد؟
توصیه های مهم برای بهبود افراد مبتلا به فشار خون بالا
افزایش چربی خون
انواع چربی خون
علائم افزایش چربی خون
دلایل افزایش چربی خون
توصیه های مهم غذایی جهت کاهش چربی خون
فصل دوم: دیابت و توصیه های مهم غذایی
مقدمه
دیابت را بیش تر بشناسید
انواع دیابت
علائم دیابت
دلایل بروز دیابت
روش تشخیص دیابت
شیرین کننده های رژیمی را بشناسید
شاخص گلیسیمی
رابطه ی بین  دیابت و افزایش چربی خون
اهمیت تغذیه ی مناسب در دیابتی ها
توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به دیابت نوع دوم
فصل سوم : مواد غذایی مفید جهت سلامت قلب و کاهش چربی، قند و فشار خون
فصل چهارم: انواع روغن های خوراکی و نقش آن ها در سلامت قلب و عروق
مقدمه
انواع چربی ها
نکات مهم در مورد سرخ کردن مواد غذایی
معرفی انواع روغن های موجود در بازار و تأثیر آن ها بر سلامت قلب و عروق
روغن زیتون
روغن کلزا (کانولا)
روغن هسته ی انگور
روغن سبوس برنج
روغن دانه ی کتان
روغن آفتابگردان
روغن سویا
روغن ذرت
روغن پالم
روغن کنجد
روغن حیوانی
فصل پنجم : تأثیر انواع گوشت ها بر سلامت قلب و عروق
گوشت های قرمز
کله پاچه
سیرابی و شیردان
دل و جگر
گوشت مرغ
بلدرچین
شترمرغ
بوقلمون
ماهی
انواع ماهی ها
میگو
فصل ششم: دستور پخت غذاهایی برای سلامت قلب و کاهش فشار و چربی خون و دیابت
سوپ ها
سالادها
پلوها
خوراک ها
خورشت ها
کوکوها و کتلت ها
دسرها و کیک ها
ترشی ها
منابع
منابع انگلیسی
منابع اینترنتی مورد استفاده

محصولات مشابه

بیشتر