0 امتیاز
0 نفر

بیماری های زنان، سرد مزاجی و کم خونی

تدابیر و آموزه های غذایی ویژه

نوع اثر : کتاب

ناشر : مرندیز

نویسنده :

مجموعه اثر : سفره های شفابخش

قیمت نسخه چاپی : 8,500 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 172

رده بندی کنگره : RM۲۱۶‏‫‭/ق۲س۷ ۱۳۹۰

رده بندی دیویی : ۶۱۵/۸۵۴

شماره کتابشناسی ملی : 2486672

شابک : 978-600-106-121-9

سال نشر : 1390

خلاصه اثر

چهارمین جلد از مجموعه سفره های شفابخش توسط نشر مرندیز و با هدف تغذیه درمانی منتشر و تا کنون یک بار نیز تجدید چاپ شده است.

در این مجموعه سعی بر آن است که ضمن معرفی بیماری های مربوط به بیماری های زنان، سرد مزاجی و کم خونی، بایدها و نبایدهای تغذیه ای بیان شده و طرز پخت غذاهایی لذیذ، متنوع و موثر در پیشگیری و درمان بیماری ها آموزش داده شود.

شناخت بیماری ها، توصیه ها و پرهیزهای خوراکی، شیوه های پخت و آماده سازی، انواع غذا، میان وعده، دسر و نوشیدنی در این مجموعه شرح داده می شود.

لازم به یادآوری است اصلاح روش های تغذیه ای در کنار مصرف دارو و مراجعه به پزشک می تواند در درمان نقش قابل توجهی داشته باشد و نباید در هیچ زمانی با تکیه بر تغذیه ی صحیح خودسرانه مصرف داروهای احتمالی را کاهش داده و یا متوقف کرد.

امیدوارم مطالب کتاب مورد توجه و استفاده ی خوانندگان عزیز واقع شود و هر گونه پیشنهاد را به پست الکترونیکی اینجانب ارسال کنند.

کتاب دیجیتال

2,400 تومان

حجم : 571.6 کیلو بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 157

کاربر گرامی، برای مطالعه این کتاب ابتدا می بایست نرم افزار کتابخوان فراکتاب را دانلود و نصب نمایید.جهت دریافت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
دریافت نسخه iOS دریافت نسخه اندروید

موضوعات

فهرست

مقدمه
فصل اول: آشنایی با ساختمان پوست و مواد لازم برای سلامت آن
آشنایی با پوست
تفاوت پوست مردان و زنان
انواع پوست
پوست چرب
پوست خشک
پوست مختلط
پوست های حساس
پوست های دارای آکنه
پوست های معمولی
روش تشخیص مقدار چربی پوست
آفتاب و زیان های آن برای پوست
نقش تغذیه مناسب در سلامت پوست
ویتامین ها و مواد مفید برای پوست
فصل دوم: معرفی برخی مشکلات پوستی و توصیه های غذایی
آکنه
علائم آکنه
دلایل بروز آکنه
توصیه های مهم در درمان آکنه
توصیه های غذایی در درمان آکنه
خشکی پوست
دلایل خشکی پوست
توصیه های مهم در پیشگیری و درمان خشکی پوست
توصیه های غذایی جهت پیشگیری و درمان خشکی پوست
چین و چروک پوست
دلایل بروز چین و چروک پوست
توصیه های عمومی جهت پیشگیری و کاهش چین و چروک صورت
توصیه های غذایی جهت پیشگیری و کاهش چین و چروک پوست
کهیر
علایم کهیر
دلایل بروز کهیر
توصیه های مهم در درمان کهیر
توصیه های غذایی جهت پیشگیری و درمان کهیر
پسوریازیس
علائم بیماری پسوریازیس
دلایل بروز پسوریازیس
توصیه های مهم جهت کنترل پسوریازیس
توصیه های غذایی در کنترل پسوریازیس
سوختگی ها
تعریف و درجه بندی سوختگی
درمان های رایج و عوارض آن ها
توصیه های مهم در زمان سوختگی
توصیه های غذایی در درمان سوختگی پوست
فصل سوم: مواد غذایی مفید جهت تقویت پوست و مو و رفع مشکلات آن ها (مواد غذایی مفید برای پوست)
فصل چهارم: آموزش پخت غذاهای مناسب برای تقویت پوست و کمک به درمان مشکلات پوستی
سوپ ها و آش ها
آش گوجه فرنگی
سوپ سیب زمینی شیرین
آش
سالاد ها
سالاد کامل سبزیجات
سالاد جوانه گندم
سالاد گریپ فروت
سالاد سبز ترکی
سالاد گوجه و پنیر
سالاد آواکادو و اسفناج
پلوها
سبزی پلو با تن ماهی
پلو لوبیای قرمز با سبزیجات
پلو ماهی عربی
پلوی زغال اخته
پاستاها
پاستا با سویا و سبزیجات
ماکارونی با ته دیگ بادمجان
خوراک پاستا با سبزیجات
ماکارونی سبز
اسپاگتی با سس بروکلی
پیتزا با قارچ
خورشت ها
خورشت کرفس با سویا
کوکوها و املت ها
املت قارچ
خوراک ها
کوفته ماهی
مافین کدو
لازانیا اسفناج
سوفله بادمجان
خوراک فیله ی مرغ و ماء الشعیر
خوراک بوقلمون و سبزیجات
خوراک مرغ مدیترانه ای
ماهی با سس پنیری
خوراک مرغ و هویج
خوراک بوقلمون شکم پر
خوراک فیله مرغ با سس زردآلو
خوراک قارچ و سیب زمینی
خوراک قارچ و سویا
مرباها
مربای زغال اخته
مربای تمشک
کیک ها و شیرینی ها
کیک سیب با توفی
کیک نارگیل
کیک روغن زیتون
کیک سیب و پرتقال
شیرینی سیب حصیری
دسرها و نوشیدنی ها
دسر زردآلو
فالوده زغال اخته
فالوده چند میوه
دسر کیوی
چند نوشیدنی با چای سبز
نوشیدنی چای سبز و سیب و انگور
نوشیدنی چای سبز و سیب
نوشیدنی چای سبز و هلو
نوشیدنی چای سبز و انبه
نوشیدنی چای سبز و آناناس
شکلات داغ مکزیکی
نوشیدنی کرفس و هویج
ترشی ها
ترشی رازیانه
ترشی زغال اخته
ترشی مخلوط
ترشی میوه
ترشی روغن زیتون
سایر موارد
طرز تهیه جوانه گندم
عصاره ی آلوئه ورا
منابع
منابع اینترنتی مورد استفاده

محصولات مشابه

بیشتر