× public_lbl_my_posts آثار من shop_lbl_channels public_lbl_profile_dropdown_edit خروج از حساب کاربری
0 امتیاز
0 نفر

چاشنی احساس

آشپزی، عشق یا وظیفه!؟

نوع اثر : کتاب

ناشر : نسل نواندیش

نویسنده : ,

صفحات کتاب : 270

کنگره : TX725‭‬ /آ1‏‫‬‮‭ز874 1395

دیویی : 641/5

کتابشناسی ملی : 4185155

شابک : 978-964-23673-6-8‬‬‬

سال نشر : 1395

خلاصه اثر

وقتی صحبت از طبخ غذا می شود، آشپزی و آشپز ماهر و لذت آشپزی به میان می آید که در کتاب چاشنی احساس اثر مریم زنگویی و حمیدرضا غلامرضایی، به همه ی آن ها به خوبی اشاره شده است. در این کتاب، آشپزی از هر لحاظ با نگرش بهتری بررسی می شود و عزیزان را به شوق می آورد تا بدانند چگونه عمل کنند.

غذاخوردن نیاز طبیعی انسان و هر موجود زنده ی دیگری است و آگاهی از غذاهای معنوی و مورد نیاز بدن و شیوه ی مناسب طبخ غذا برای جذب بهتر، بسیار اهمیت دارد.

بخش های جالب و کاربردی کتاب چاشنی احساس درباره ی آشپزی و اثرات آن بر روح و روان افراد سالم و بیمار یا شخصیت های متفاوت بسیار مفید و ارزشمند است؛ همچنین مباحث تهیه ی غذا با عشق، اشتیاق در آشپزی، خودباوری در آشپزی، تصویرسازی ذهنی، قدرت کلام و موسیقی، همگی مباحثی جدیدند که خواننده را به فکر وامی دارند و تأثیر مثبتی بر آشپزی و غذاخوردن ایجاد می کنند.

در فرهنگ ایران زمین، آشپزی هنری ارزنده است. شادابی، تندرستی و توانایی انجام کارها، مقاومت در برابر بیماری ها، تولید مثل و طول عمر اعضای خانواده همگی در گرو برنامه ریزی صحیح غذایی است. شرایط امروزی ایجاب می کند که نگرش به آشپزی مثبت باشد. در این مهارت، اگر به خوبی بدانیم چه باید بخوریم، چطور بخوریم و کی بخوریم و از مواد به شیوه ای سالم استفاده کنیم، بدنی سالم خواهیم داشت. در هنگام آشپزی، باید از تهیه ی مواد گرفته تا مصرف آن، با برنامه ریزی صحیح عمل کنیم.

در ترکیب مواد، نهایت ذوق، سلیقه، خلاقیت، اشتیاق و خودباوری را به کار ببریم و با صبر و حوصله عمل کنیم تا غذای خوبی داشته باشیم. در این کتاب، آشپزی از هر لحاظ با نگرش بهتری بررسی می شود و عزیزان را به شوق می آورد تا بدانند چگونه عمل کنند. در جهان امروز که رقابت و کیفیت در هر مهارتی بسیار بالاست، باید برای هنر آشپزی ارزش بیشتری قائل شویم. در تمام مراحل، نگهداری از مواد، استفاده ی بهینه و چگونگی به کارگیری آن ها بسیار اهمیت دارد.

در آشپزی توجه به شکل و بو و طعم غذا کافی نیست؛ باید میزان چربی، ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات مواد مصرفی را هم در نظر بگیریم، تا سلامت بدن تأمین شود؛ برای مثال کودکان در حال رشد به پروتئین و مواد قندی بیشتری نیاز دارند، درصورتی که سالخوردگان باید از این مواد به میزان کم و بااحتیاط استفاده کنند.

خواندن این کتاب جامع و پرمحتوا به شما کمک می کند با مهارت های یک آشپز ماهر آشنا شوید و با تهیه ی غذاهای خوب و مناسب، موجب سلامت روح و جسم خود و عزیزانتان شوید. کتاب چاشنی احساس پر از مباحث متنوع است که مطالعه ی آن برای هر کسی که با آشپزی سر و کار دارد، لذت بخش است.

در بخشی از چاشنی احساس می خوانیم:

کلمات و تصاویر ذهنی شما تأثیر زیادی دارند. تصویر و کلام تان را درباره ی آشپزی تغییر دهید، تا تغییر در آشپزی تان را هم خودتان و هم خانواده تان احساس کنید. کسی که تصورش از آشپزی مطلوب نیست و همیشه از دیگران شنیده که دستپخت بدی دارد یا هیچ وقت آشپز نمی شود، نباید توقع داشته باشد غذای خوبی بپزد. کسی که از آشپزی ترس دارد و همیشه از این که غذایش خراب شود و مورد سرزنش دیگران قرار گیرد هراسان است، تصویر خوبی از خود در ذهن ندارد، ولی می تواند با جملات تأکیدی همه چیز را به نفع خود تغییر دهد.

کتاب الکترونیکی

11,000 تومان

حجم : 5.1 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 272

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

مقدمه اساتید
نَفَسِ سرآشپز
پیشگفتار
فصل اول: آشپزی و اثر
آن بر دنیای درون
فرشته آشپز
قلب خانه
راز قلب خانه چیست؟
تهیه ی غذا با عشق
لذت آشپزی؛ چرا و چگونه؟
چطور از آشپزی لذت ببریم؟
تکنیک لذت از آشپزی
شوق آشپزی
آشپزی خلاق
طرز تهیه ی ماکارونی
طرز تهیه ی خورشت فسنجان
قیمه نثار
قیمه پلو
قلیه ماهی
خودباوری در آشپزی
الگوسازی در آشپزی
ذهن شما در حین آشپزی
تصویرسازی ذهنی در آشپزی
قدرت کلام در آشپزی (جملات تأکیدی)
موسیقی در آشپزی
توقع یا انتظارتان از آشپزی!
دخالت در آشپزی یا همدلی
همسفره ی خوب
طعم غذا با حس های عجیب
آشپزی؛ کلاف سر در گم
غذا با طعم کودکی!
شکرگزاری
حرمت غذا
رابطه ی معنویت و تغذیه
فصل دوم: تأثیر غذا بر روح و روان
غذا؛ داروی افسردگی و عصبانیت
برای غلبه بر افسردگی خوردن کدام مواد غذایی توصیه می شود؟
اثر عصبانیت بر اشتها
غذاهایی که باعث تحریک عصبانیت می شود!
بگو چی می خوری، تا بگم کی هستی!
غذاهای مورد علاقه ی شخصیت شما!
فصل سوم: آشپزی و اثر آن دردنیای بیرون
راز غذا
شیوه های طبخ غذا
شرایط جغرافیایی در آشپزی و غذا
چگونه مانند لئوناردوداوینچی آشپزی کنیم!
ژانر در آشپزی
آشپزی در سفر
بهترین شیوه مصرف مواد غذایی!
آشپزخانه ی دوست داشتنی من!
راز موفقیت برندها
آشپزی، ورزش جسمی و ذهنی
سفره ی سحر آمیز
فصل چهارم: نقش حواس
پنج گانه
آشپزی با تمام حواس
تقویت حواس پنجگانه
غذا خوردن، میهمانی حواس!
سفره یا میز غذا، صحنه ی هنرنمایی شما
فصل پنجم: تأثیر رنگ ها
اثر رنگ ها روی اشتها
فصل ششم: تغذیه و تندرستی
آگاهی و انتخاب ها
تعیین مواد مغذی در غذا
کربوهیدرات ها
غذاهای پُرفیبر عبارت اند از
انواع مختلف غلات
سبزی ها و میوه ها
چربی
کلسترول
مضرات چربی وکلسترول
روغن ها
کاهش مصرف چربی
گوشت
نمک
تغییر شیوه مصرف نمک
پروتئین
ویتامین ها
مواد معدنی
کلسیم
آهن
آب
رژیم غذایی با کیفیت
تجدید نظر در ایده های غذایی
فصل هفتم: نقش گروه خونی در تغذیه
ارتباط تغذیه با گروه خونی
رژیم غذایی و گروه خون
مکمل ها
گروه خون O
گروه خون A
گروه خون B
گروه خون AB
تعهد به سلامتی
دنبال حامیان واقعی باشید.
فصل هشتم: آشپزی و رابطه ی زناشویی
تأثیر آشپزی بر رابطه ی زناشویی
چند نکته برای شروع آشپزی با یکدیگر
تغذیه و بهبود رابطه ی زناشویی
1. غذاهای نشاط آور و مؤثر در آمادگی روحی
2. غذاهایی برای افزایش میل جنسی
3. غذاهایی که عملکرد سیستم تناسلی را بهبود می بخشند
نکاتی برای آقایان
مکمل های تقویت کننده ی جنسی
چه بخوریم و چه مقدار؟
طب سنتی و تقویت نیروی جنسی
نکاتی برای خانم ها
غذای خوب برای ارتباط جنسی بهتر
افسانه یا حقیقت
میوه ها و سبزیجات تحریک کننده ی جنسی
10 غذای تعجب آور که زندگی جنسی شما را از بین می برد!
فصل نهم: آشپزی و اقتصاد
ارزش کار خانه و آشپزی در اقتصاد خانواده
فصل دهم: چند پیشنهاد کاربردی مفید
پیشخوان آشپزخانه
غذاهای سالم بپزید
مواد اولیه ی تازه
چاقوی تیز و طرز استفاده از آن
پختن غذاهای محبوب
اعتماد به نفس
اهمیت ظاهر
ارزش با هم غذا خوردن
کتابچه آشپزی محبوب من
فصل یازدهم: آشپزی ملل
دیدگاه مردم دنیا به آشپزی و غذا
فصل دوازدهم: کاهش وزن
شیوه های کاهش وزن کم کردن
شناخت و بررسی کالریِ مواد غذایی
شاخص توده ی بدنی BMI
BMI مناسب گروه های سنی
جداول، پیوست
میوه ها
کمپوت ها
کنسرو
شیرینی، شکلات و تنقلات
گوشت و مواد پروتئینی
گوشت قرمز (گاو وگوسفند)
گوشت مرغ و جوجه
گوشت ماهی ها و صدف داران
گوشت گاو
خشکبار
سبزیجات
لبنیات
نوشیدنی ها
حبوبات و غلات
غذاهای فست فود
خورشت
سوپ ها
ادویه جات و سس های مختلف
نان
منابع
افق های پیش رو

محصولات مشابه

بیشتر