× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
1 / 3

روانشناسی رژیم غذایی

نوع اثر : کتاب

ناشر : دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نویسنده :

مترجم : محمد ابراهیم حکم آبادی , مجید غیور مبرهن

صفحات کتاب : 143

کنگره : RM222/2

دیویی : 613/25

کتابشناسی ملی : 5755035

شابک : 978-600-369-135-3

سال نشر : 1398

خلاصه اثر

این کتاب برای کسانی است که تمایل دارند وزنشان را کم و آن را کنترل کنند. در واقع برای افرادی است که می دانند رعایت رژیم غذایی به آن راحتی که به نظر میرسد نمی باشد. همچنین برای کسانی که تصمیم دارند برای کاهش وزن به دیگران کمک کنند مناسب است، مانند مدیران انجمن های لاغری، متخصصان رژیم غذایی، متخصصان علوم تغذیه، مشاوران، روانشناسان، پرستاران، مربیهای شخصی، همسران یا والدین. هم چنین برای کسانی که می خواهند علل موفقیت رژیم های غذایی و یا علل شکست آن را بفهمند نوشته شده است.

در ضمن برای افرادی که تمایل دارند روش هایی را برای ترغیب دیگران به کاهش وزن پایدار یاد بگیرند جالب خواهد بود.

کتاب‌الکترونیکی

10,000 تومان

حجم : 2.6 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 144

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

پیش درآمدی بر ترجمه
پیشگفتار
هدف این کتاب
بخش اول: مختصری کوتاه از تاریخچه رژیم غذایی
بخش دوم: اضافه وزن داشتن یا چاق بودن؟
بخش سوم: چرا ما پرخوری میکنیم؟
بخش چهارم: چرا به اندازه کافی فعال نیستیم؟
بخش پنجم: رژیم غذایی و عواقب آن
بخش ششم: چرا رژیمهای غذایی ناموفق اند؟
بخش هفتم: رژیم غذایی موفق
بخش هشتم: روش هایی برای تغییر رفتار
بخش نهم: برنامه ای برای رژیم غذایی صحیح داشتن رژیم غذایی موفقیت آمیز
بخش 10: کمک به این که رژیم غذایی موفقیت آمیز اتفاق بیفتد برای متخصصان سلامت
بخش 11: کمک به دیگران
نکته های مهم برای کودکان
بخش 12: برخی افکار استنتاجی
برای مطالعه بیشتر

محصولات مشابه

بیشتر