× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
0 امتیاز
0 نفر

شیرینی جام عسل

نوع اثر : کتاب

ناشر : پیام کلیدر

نویسنده :

قیمت نسخه چاپی : 60,000 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 347

رده بندی کنگره : TX791‫‬‭/س9ش9 1391

رده بندی دیویی : ‫‬‭641/853

شماره کتابشناسی ملی : 2889313

شابک : 978-964-9975-63-4

سال نشر : 1391

خلاصه اثر

خوردن و آشامیدن یکی از نیازهای ضروری و مشترکی است که در وجود تمام موجودات کوچک و بزرگ و حتّی گیاهان گوناگون نهفته است که هر یک در صورت نبود یا کمبود یا وجود بی کیفیّت آن با مشکلات و تهدیدهای جدّی و خطرناک مواجه خواهند شد در این میان فقط انسان است که با برخورداری از قوّه ی تشخیص، همیشه بهترین و لذیذترین نعمت های خدا را برای خوردن و آشامیدن کشف و انتخاب نموده و با استفاده از قدرت تعقّل و تدبّر با مخلوط کردن – اضافه کردن – پختن و ایجاد سایر تغییرات در آن برای خود خوردنی ها و آشامیدنی های جدیدتر و تازه تری ابداع کرده است.
آسیاب کردن غلات مختلف، خشک کردن برخی از میوه ها، گرفتن عصاره و عطر و عرق گیاهان و میوه های گوناگون، استخراج طعم و رنگ و بو از برگ و ریشه و ساقه ی گیاهان مختلف..... همه و همه هنرها و ابتکاراتی بود که انسان با گذشت زمان و افزودن بر دانش و بینش خود به آنها دست یافت.

کتاب دیجیتال

15,000 تومان

حجم : 16.3 مگا بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 429

توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.

موضوعات

فهرست

معرّفی نامه
پیشگفتار:
مقدمه:
نکاتی برای بهتر شدن شیرینی پختنی شما
نکاتی برای بهتر شدن کیک های شما
نکاتی برای بهتر شدن کلوچه های شما
نکاتی برای بهتر شدن باقلوا وقطاب های شما
نکاتی برای بهتر شدن شیرینی محلی شما
نکاتی برای بهتر شدن شیرینی های سرخ کردنی شما
فصل 1: انواع باقلوا و قطاب
باقلوا ترکی
باقلوا رشته ای
باقلوا شکرپاره
باقلوا شیرازی
باقلوای عربی
باقلوای گل انار
باقلوا یزدی لوزی
رز نارگیلی
قطاب خاک قندی
معجون کنجدی
ملکه بادام
فصل 2 : انواع کلوچه
سپه سالاری
کلوچه چتری یا شکلاتی
کلوچه چیپسی
کلمبه خرمایی
کلوچه زنجبیلی
کلوچه مغزدار
کلوچه میوه ای
کلوچه نارگیلی
فصل 3 : انواع کیک ها
رولت
کیک آناناسی
کیک اتریشی
کیک اسفنجی
کیک باقلوا
کیک بلژیکی
کیک پا فیلی
کیک هویج
کیک پای سیب
کیک پنیری
کیک پی رخ
کیک بندی یا تارد سیب
کیک تی تاب
کیک ژله ای
کیک سرکه ای
کیک شکلاتی
کیک صبحانه
کیک کاپوچینو
کیک کرم دار
کیک کشمشی
کیک مارسبانی
کیک مکزیکی
کیک یزدی
کیک لطیفه
شیرینی خامه ای
آبنبات
مارمالاد میوه جات
بادامی سفید
بختیاری
تخم مرغی
دسر پلمبر
دسر شارلت
راحت الحلقوم
ژله دسری
سمنو
سوهان
سوهان عسلی
شربت اینورت
شکلات سفید شیری
شکلات کاکائو
شله زرد
شیر برنج
فالوده
فرنی
کارامل
کرم آردی کشمشی
کرم پاتیستور
کرم مرنگ
گردویی
گز پسته ای
ماقوت
مربای آلبالو
مربای انجیر
مربای به
مربای پرتقال
مربای سیب
مربای هویج
نارگیلی
قیف بستنی و نان بستنی
قیف بستنی شیرینی
نبات
ویفر شکلاتی
فصل 5 : شیرینی های محلی
شیرینی آلمانی
شیرینی اتریشی
بستنی مغزدار
بستنی میوه ای
شیرینی رژیمی
برنجی کرمانشاهی
برنجی نارگیلی
بهشتی
بیسکوئیت
بیسکوئیت لوز پسته ای
پاپیونی دورنگ
پادرازی
پشمک لقمه ای
پفک سفیده ای
پفک گردویی
تسمه ای
حاج بادامی
زبان
دارچینی
رولاکی
ساق عروس
سوهان کنجدی
سوهان نارگیلی
شطرنجی
بیسکوئیت شکری
صدفی ماهیچه
عسلی پفکی
عسلی مارمالادی
عسلی یا مشهدی
عسلی مغزدار
فرانسوی
فنجانی مغزدار
فنجانی نارگیلی
قراویه بادامی
قندی
کاک کرمانشاهی
کره ای
کره ای لاته ای
کره ای مخصوص
کشمشی
کوفته تبریزی
گل شکلاتی
گل محمدی
مارسبانی
ماشینی
ناپلئونی
نارگیلی یزدی
نازک نارنجی
نازک جفتی
نان بربری
نان بلکی
نان روغنی
نان زنجبیلی
نان پنیر سبزی
نان سوخاری
نخود چی
وانیلی
هلندی کرمدار
فصل 6 : شیرینی های سرخ کردنی
بامیه
برشتوک
پشمه ترکمنی
پیراشکی
حلوای آرد برنج
حلوای آرد سفید
دونات با دستگاه
دونات تخمیری
زولبیا
گوش فیل
نان پنجره ای

محصولات مشابه

بیشتر