2.5 امتیاز
4 نفر

خوشمزه ترین غذاهای فرانسوی

نوع اثر : کتاب

ناشر : سخن گستر

نویسنده :

مترجم : بهاره باقری وفایی

مجموعه اثر : -

قیمت نسخه چاپی : 3,200 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 216

رده بندی کنگره : TX719‫‭/‮الف‬9خ9 1388‬

رده بندی دیویی : 641/5944‬

شماره کتابشناسی ملی : 1328308

شابک : 978-964-477-549-9‬

سال نشر : 1388

خلاصه اثر

در تلاش هستم در طی این کتاب، بهترین و کاملترین دستور آشپزی کشورم را در اختیار شما عزیزان، قرار دهم. فرانسه، بهترین طعم‌ های پیش غذا تا دسر را برای ذائقه‌ های مختلف، فراهم می‌ کند. امیدوارم از دستورهای آشپزی و عکس‌ های فراوان کتاب، لذت ببرید. در ضمن بعضی از دستورهای آشپزی را نیز خود، تهیه کرده‌ام. امید است که مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد.

پی دی اف اختصاصی

640 تومان

حجم : 928.6 کیلو بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 216

موضوعات

فهرست

«پیش غذاها»
«تارت پیاز»
«کاسنی فرنگی با گوشت کبابی»
«پنیر پفکی»
«کرپ خرچنگ»
«گوشت ران کبابی»
«برگهای کاسنی با قزل آلای دودی»
«اسکار گو»
«گردو و پنیر راکفورد»
«آردینه جگر غاز»
«گوشت کبابی و انجیر»
«سوپ پیاز فرانسوی»
«حلزون سرخ شده در گوجه فرنگی له شده»
«سوپ سیر»
«حلزون کبابی»
«سوپ طالبی
«میگو و گوش ماهی»
«میگو در گوشت»
«ماهی قزل آلا و تخم مرغ در ژله»
«میگو سوخاری»
«گوجه فرنگی با پنیر کراتین»
«سوپ پیاز ترافل»
«ترین بوقلمون و سبزیجات»
«بیف»
«بیف و خورشت مرغ»
«خورشت بیف پرتقالی»
«فیله گاو و لوبیا سبز»
«بیف و کشمش»
«بیف و روغن زیتون»
«فاندوبیف»
«خورشت بیف»
«مرغ»
«ران بوقلمون با طعم پرتقال»
«مرغ»
«مرغ به سبک روسی»
«مرغ با ماءالشعیر»
«سینه مرغ انباشته شده از پنیر راکفورد»
«مرغ در سرکه و پیازچه»
«مرغ کبابی و سیر»
«مرغ با سیب»
«مرغ و ترخون»
«مرغ لیمویی با آویشن و عسل»
«مرغ و خردل»
«گوشت گوسفند»
«گوشت سردست گوسفند با عدس سبز»
«گوشت کبابی با آلو بخارا»
«تکه های گوشت گوسفند با خردل»
«جگر غاز»
«کانفیت جگر غاز»
«ترین جگر غاز»
«جگر غاز با روکش خامه پفکی»
«جگر غاز و تره فرنگی»
«جگر غاز سرخ شده با سیب»
«جگر غاز سرخ شده با انبه و زنجفیل»
«جگر غاز سرخ شده با کمپوت گیلاس»
«قارچ ریز شده و جگر غاز رنده شده»
«خوراک پاستا»
«سالاد جگر غاز و خرچنگ»
«جگر خرد شده غاز به همراه عصاره گوشت»
«جگر غاز و ترین آرتیشو»
«اردک»
«کانفیت ران اردک»
«اردک با طعم هلو»
«خوراک اردک و قارچ»
«سینه اردک به سبک جنوب فرانسه»
«اردک پرتقالی»
«سینه مرغ نمک اندود»
«کانفیت ران اردک»
«خورشت لوبیا و کانفیت اردک»
«غذای دریایی»
«ماهی قزل آلا در مارینید»
«صدف در سس زعفران»
«دیاپوز ماهی»
«صدف، مارچوبه و نخودفرنگی در خامه ترخون»
«فلفل های پوشیده از ماهی کاد»
«ماهی خاردار محلی»
«صدف و میگو به همراه نمک دریایی»
ماهی فویل پیچ
«گراتین صدف»
«گراتین ماهی»
«ماهی نرمندی»
«پنیر»
«فاندوی پنیر»
«سوفله پنیر»
«سوپ پنیر»
«نان زنجفیلی خامه ای و پنیر»
«پنیر لقمه»
«فاندو و کلم کوهی»
«آبگوشت پنیر- سیب زمینی»
«لقمه و پنیر بز»
«خاگینه پنیر»
«تارت سیب زمینی و پنیر»
«نان بروکلی پنیردار»
«تارتیفلت پنیر»
«مرغ کبابی با پنیر ربلوچون»
«سالاد مانستر»
«پنیر سرخ شده و ساندویچ گوشت»
«گوشت گوساله شکم پر»
«پیراشکی»
«خوراک گوشت گوساله»
«خوراک حلزون»
«خوراک بوقلمون و قارچ»
«املت با ترافل تازه»
«خوراک سوسیس پنیردار»
«بروچت گوشت و انجیر»
«مرغ گینه و کلم»
«بوقلمون پر شده از بلوط»
«خوراک آساتین»
«خرگوش و آلوبخارا»
«خرگوش و کمپوت گوجه فرنگی و گیاهان محلی»
«قارچ و سس خامه ای»
«استیک گوشت و سس کراتین»
«سیب زمینی و ترافل»
«سس ها»
«سس و سرکه»
«سس کف کنسانتره ای»
«سس عسل و کشمش»
«سس ترافل»
«سس پیستو»
«سس سرکه»
«سس سرکه و لیمو و آویشن»
«دسرها»
گراتین آلبالو
«موس شکلات»
«موس توت فرنگی»
«دسر میوه و شامپاین»
«کیک دسر آلو»
«شارلوت تمشک»
«کیک مادلین»
«ترافل شکلات»
«شارلوت شکلات»
«دسر موز و آلو»
«گراتین سیب و عسل اسطوخودوس»
«سوفله شکلات»
«کیک آلبالو»
«کیک کنده شب کریسمس»
«کرپ پرتقال»
«کیک دسر تمشک»
«خامه پرتقالی»
«مانگو و تمشک در سس سیب/گلابی»
«خمیر کرپ شیرین»
«سیب پخته و پرتقال»
«کیک باسکو»
«فرنی کارامل پخته»
«رول شکلات»
«کرم بستنی گلابی»
«کیک بادام»
«بروچه»
«مرینگو»
«پای سیب برعکس»
«کیک سلطنتی»
«کیک الساک (به سبک جنوب شرقی فرانسه)»
«کیک ساوارین»
«کیک اسفنجی»

محصولات مشابه