امتیاز
5 / 5.0
خرید الکترونیکی (TEXT)
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
ت 5,000
نظر شما چیست؟
این کتاب حاوی مطالب بسیار مفید و ارزنده ای است که مخاطب را با انواع غذاهای مختلفی که با گوشت مرغ تهیه می گردد، آشنا می سازد از جمله:
مرغ بریان
بیفتک
بیفتک چرخ کرده
ماکارونی با جگر مرغ
رتی فیله یا راسته
نوع دیگر رتی فیله
کتلت مرغ با برگ معطر
خورش فسنجان (به روش گیلانی)
خورش ماست با مرغ یا گوشت
خوراک مرغ
مرغ و آلو
رولت مرغ با پنیر (دلمه مرغ)
املت کالباس
خوراک مرغ و تخم مرغ (غذای شمالی)
خورش مهاراجه (غذای هندی)
خورش هویج با پوست نارنگی
خورش شش انداز
کتلت کیلکا
کتلت مرغ
کوکوی کدو
نرگسی بادمجان (کدو)
کوکوی لوبیا سبز و.....
صفحات کتاب :
88
کنگره :
‭TX750‬‭/ح2م8 1388‬
دیویی :
‭641/665‬
کتابشناسی ملی :
1958660
شابک :
978-964-7722-73-5
سال نشر :
1388

کتاب های مشابه منحصر به فردترین غذاها با گوشت مرغ