دختر شینا (بخش هشتم)
نوع اثر : کتاب
ناشر : سوره مهر
نویسنده : بهناز ضرابیزاده
گوینده : مهرخ افضلی
مجموعه اثر : دختر شینا
قیمت نسخه چاپی :
875 تومان
رده بندی کنگره : DSR1629 /ک9د3 1392
رده بندی دیویی : 955/0843092
شماره کتابشناسی ملی : 2554092
شابک : 978-600-175-262-9
خرید نسخه چاپی : bookroom.ir
شابک دیجیتال : 978-600-03-
خرید نسخه چاپی کتاب از سوره مهر : لینک
خلاصه اثر
کتاب «دختر شینا» یکی از آثار سوره مهر با موضوع خاطرات زنان است که با قلمی روان به روایت زندگی قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی میپردازد.
درباره زندگی این شهید فعالیتهای فرهنگی مختلفی صورت گرفته بود. با توجه به آثار به عمل آمده متوجه شدم، قدم خیر در سن 22 سالگی، همسرش به شهادت رسیده و با وجود 5 فرزند، ازدواج نکرده است و به تنهایی فرزندانش را بزرگ کرد.
این بانوی نویسنده اضافه کرد: این موضوع برای من بسیار تامل برانگیز بود، زنی که در روستا زندگی می کرد به فضای شهر آمده و به تنهایی در اوج جوانی، تمام هم و غمش بزرگ کردن فرزندانش شده بود. بنابراین تصمیم گرفتم درباره فراز و نشیب های زندگی این زن با او مصاحبه کنم.
کتاب صوتی
875 تومان
حجم : 52.6 مگا بایت
طول صدا : 57 دقیقه
تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 2
توجه: این کتاب فقط در تلفن های همراه هوشمند و تلبت های مجهز به سیستم عامل اندروید یا iOS و از طریق نرم افزارهای پخش کننده فراکتاب قابل مطالعه می باشد.