نظر شما چیست؟

کتاب زندگی نامه استیو جابز، زندگی واقعی موسس اپل را به تصویر می کشد و از تصمیم هایی می گوید که در آینده تبدیل به یک تحول تکنولوژی شده اند. نویسنده این اثر والتر آیزاکسن و مترجم آن ریحانه خراسانی، لیلا صداقتیان و شادی فلاح می باشد و انتشارات سخن گستر آن را منتشر کرده است.

معرفی کتاب زندگی نامه استیو جابز

کتاب استیو جابز، زندگی نامه موسس اپل نوشته والتر ایزاکسون، زندگی واقعی جابز را به تصویر می کشد و از تمام لحظه ها و تصمیم هایی می گوید که برخی در آینده تبدیل به یک تحول تکنولوژی شده اند.
استیو جابز (steve jobs) یکی از موثرترین افراد در ایجاد تحول در عصر تکنولوژی بوده است. حتی منتقدینش هم باور دارند که او یک اسطوره است. با خواندن این کتاب و شناخت استیو جابز واقعی شگفت زده می شوید و می خوانید که چرا اپل بدون استیو جابز بی معنا بود. این تنها کتابی است که با رضایت خود جابز چاپ شده و جالب است بدانید که خودش هرگز زندگی نامه اش را نخواند. این کتاب ۳ ماه بعد از فوت جابز منتشر شد و در کمتر از ۲ هفته رکورد فروش را شکست.

خلاصه کتاب زندگی نامه استیو جابز

فصل اول کتاب زندگی نامه استیو جابز به دوران کودکی وی تعلق دارد. اینکه پدرش مسلمان و مادرش کاتولیک بودند. مادر بدون اجازه پدرش با پدر استیو ازدواج می کند ولی چون پدرش راضی نبوده، فرزند را به خانواده ای که حتی دیپلم هم نداشتند برای سرپرستی می سپارد.
فصل دوم با عنوان زوج عجیب، یک استیو دیگر را به خواننده معرفی می کند؛ « جابز در یک کلاس الکترونیک، با پسری آشنا شد که نابغه آن کلاس شناخته می شد، پسری که پنج سال از استیو بزرگتر بود و اطلاعات بسیار بیشتری نسبت به جابز داشت اما از نظر اجتماعی مثل یک بچه دبیرستانی بود. استیو وازنیاک. او هم مانند جابز پدرش را الگوی خودش قرار داده بود با این تفاوت که پدر وازنیاک یک مهندس علم موشک بود که به دیگران و به خصوص کسانی که شغلی مانند پدر جابز داشتند از بالا نگاه می کرد.» و اتفاقاتی که در ادامه برای این دو می افتد.
فصل سوم مربوز به وقایع ترک تحصیل جابز می پردازد؛ « زمانی که نوبت به رفتن به کالج رسید، بار دیگر بین او و والدینش درگیری پیش آمد. در ابتدا جابز می گفت که نمی خواهد ادامه تحصیل دهد وهرگز به کالج نخواهد رفت، اما والدینش تمام ۱۷سال گذشته را برای اینکه او را به کالج خوبی بفرستند پول جمع کرده بودند. جابز حتی استفورد را هم قبول نداشت چون باور داشت دانشجویان آنجا از قبل شغلشان را انتخاب کرده اند. در نهایت کالج رید را انتخاب کرد. گران ترین کالج کشور. ابتدا والدینش به شدت مخالفت کردند که البته حق هم داشتند هزینه این کالج چندین برابر مبلغی بود که آنها می توانستند تامین کنند. اما...»
فصل چهارم: آتاری و هند؛ « فوریه ۱۹۷۴ بود که جابز تصمیم گرفت پیش خانواده اش برگردد و کاری پیدا کند، در آن زمان پیدا کردن کار در حوزه فناوری بسیار آسان بود. جابز صفحه نیازمندی ها که حدود ۶۰ صفحه بود را ورق زد و در نهایت یک آگهی جذبش کرد: «لذت ببر و پول دربیار.» به آنجا رفت و وارد شرکت آتاری شد...»
فصل پنجم: اپل یک؛ «در دهه ۱۹۶۰ اتفاقات مختلف فرهنگی همزمان باهم در حال رخ دادن بود. همزمان که کارخانه های الکترونیک، تراشه سازها و طراحان بازی افزایش پیدا می کرد، یک خرده فرهنگ هکری هم به وجود آمده بود و گروهی هم روی تاثیرات ال.اس.دی تحقیق می کردند، از جمله افرادی مثل داگ انگلبارت مخترع موس. در این میان جابز هر روز صبح مراقبه می کرد، به کلاس فیزیک در دانشگاه استفورد می رفت و شب ها در آتاری کار می کرد و در همه زمان ها رویای کسب وکار شخصی خودش را داشت...»
فصل ششم: اپل۲: یک محصول جامع؛ «جابز در آن نمایشگاه فهمید که حق با پاول است آنها باید یک کامپیوتر شخصی و به صورت یک محصول جامع تولید کنند. بنابراین تصمیم گرفت اپل۲ یک کیس زیبا، صفحه کلیدی داخلی و طراحی یکپارچه داشته باشد. او باور داشت که دیگر مشتریانش گیک هایی که می خواهند خودشان کامپیوتر بسازند نیستند، بلکه مردم عادی هستند که می خواهند از کامپیوتر استفاده کنند...»
در ادامه فقط عناوین فصل های بعدی تا فصل 42 را در زیر می آوریم:
فصل هفتم: لیسا، فصل هشتم: زیراکس و لیسا، فصل نهم: عرضه سهام، فصل دهم: و اینک مک، فصل یازدهم: دایره تحریف واقعیت، فصل دوازدهم: طراحی، فصل سیزدهم: رقابت، فصل چهاردهم: یک مدیرعامل جدید، فصل پانزدهم: عرضه مک، فصل شانزدهم: گیتس و جابز، فصل هفدهم: ایکاروس، فصل هجدهم: نکست، فصل نوزدهم: پیکسار، فصل بیستم: یک آدم معمولی، فصل بیست ویکم: مرد خانواده، فصل بیست ودوم: داستان اسباب بازی ها، فصل بیست وسوم: بازگشت، فصل بیست وچهارم: بازسازی، فصل بیست وپنجم: متمایز باش، فصل بیست وششم: استودیو طراحی جابز و جانی آیو، فصل بیست و هفتم: آی مک، فصل بیست وهشتم: مدیرعامل؛ تیم کوک، فصل بیست و نهم: فروشگاه های اپل، فصل سی ام: قطب دیجیتال، فصل سی و یکم: فروشگاه آیتونز...

برشی از متن کتاب زندگی نامه استیو جابز

بعد از معرفی آی مک در سال ۱۹۹۸، جابز و آیو طراحی های فوق العاده ای عرضه کردند. یکی از آنها مکعب پاورمک بود که آنقدر طراحی خاص و زیبایی داشت که یک نمونه از آن در موزه هنرهای معاصر نیویورک نگه داری می شود. اما فروش آن بر خلاف ظاهرش اصلا خوب نبود. با از بین رفتن حباب تکنولوژی سهام شرکت ها هم با سقوط مواجه بود و اپل در یک روز افت ۵۰ درصدی داشت و در نهایت به ۱۵ دلار رسید.
اما هیچ چیز نمی توانست مانع علاقه جابز به طرح های متفاوت شود. در آن زمان قیمت نمایشگرهای تخت بسیار پایین بود. یکبار که جابز و آیو در حیاط پشتی خانه جابز که لورین آنجا را پر از گل های آفتابگردان کرده بود، قدم می زدند. آیو ناگهان گفت: «اگر صفحه نمایش از پایه جدا باشد چی؟مثل آفتابگردان.» و بلافاصله چند طرح زد. طرح او علاوه بر آفتابگردان شبیه لوکز( چراغ مطالعه پیکسار) هم بود و اپل چندین پتنت برای او ثبت کرد.

خلاصه زندگی نامه استیو جابز pdf

سبکتو خلاصه ای از کتاب زندگی نامه استیو جابز را برای علاقه مندان آن به صورت پی دی اف تهیه و ارائه کرده است که این خلاصه نیز در نرم افزار فراکتاب حهت دانلود موجود می باشد و پس از دانلود می توانید آن را در کتابخوان فراکتاب مورد مطالعه قرار دهید.

بهترین ترجمه کتاب زندگی نامه استیو جابز

ترجمه بر اساس روانی و صحت و سقم آن و همین طور سلیقه خوانندگان قابل ارزیابی می باشد، از این جهت می توان ترجمه پیش رو را یکی از بهترین ترجمه های موجود در بازار کتاب دانست.

خرید کتاب زندگی نامه استیو جابز

کتاب زندگی نامه استیو جابز pdf را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب خریداری و دانلود کنید و پس از دانلود آن را در کتابخوان فراکتاب مطالعه کنید.

خرید کتاب زندگی نامه استیو جابز

مشخصات کتاب زندگی نامه استیو جابز در جدول زیر آورده شده است:

مشخصات
ناشر: سخن گستر
نویسنده: والتر آیزاکسن
مترجم: لیلا صداقتیان
تعداد صفحه: 439
موضوع: زندگی نامه و خاطرات، داستان خارجی
قالب: pdf

 

صفحات کتاب :
502
کنگره :
QA۷۶/۲‭‬ ‭/ج۲‏‫‬‭آ۹
دیویی :
‏‫‬‭621/39092
کتابشناسی ملی :
2688268
شابک :
978-600-247-055-3
سال نشر :
1398

کتاب های مشابه زندگی نامه استیو جابز