امتیاز
5 / 0.0
خرید الکترونیکی
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
ت 2,500
نظر شما چیست؟
Në fushën e logjikës dhe të filozofisë, lideri i madh i Revolucionit Islamik, ajetullah Khamenei, i nisi studimet e tij me ajetullah Mirza Xhevad Akah Tehrani. Më pas i vazhdoi me Manzumah e Sebzevari dhe i mbaroi ato me të ndjerin sheikh Ridha Ajsi. Në moshën tetëmbëdhjetë vjeçare, ajetullah Khamenei filloi studimet e larta të jurisprudencës dhe principet e saj me të ndjerin ajetullah al-udhma Milani në Meshhed. Në ...
صفحات کتاب :
86
کنگره :
‫‭‭DSR1574/5 /ک77‫‭/خ28049513 1393
دیویی :
‫‭955/0842092
کتابشناسی ملی :
3544511
شابک :
‫‫‭978-964-195-879-6
سال نشر :
1393
کد کتاب :
BA0301

کتاب های مشابه Këshilla të urta nga Sejjid Ali Khamenei

با موفقیت اضافه شد
0