نظر شما چیست؟
کتاب صوتی تلفن بی موقع اثر ریموند کارور داستان زن و مرد آمریکایی است که به تازگی ازدواج کردند. ولی یک زن با تلفن های بی موقع و شبانه خود قصد برهم زدن زندگی آنان را دارد.

ساعت سه بعد از نیمه شب زنگ تلفن در خانه میپیچد. جک با فریاد همسرش از خواب می پرد و می رود گوشی را برمی دارد. آن سوی خط صدای زنی مست می خواهد با مردی به نام باد صحبت کند. جک با عصبانیت گوشی را می گذارد. این اتفاق یکی دوبار دیگر می افتد. جک و آیریس که حسابی بی خواب شده اند تا خود صبح توی تختخواب از چیزهایی حرف می زنند که تا به حال نگفته بودند و تازگی دارد. در حالی که صبح روز بعد کار و زندگی روزمره دوباره در انتظار آنان است...

در کتاب صوتی تلفن بی موقع (Whoever was using this bed) فضاسازی در تیتراژ همراه با استفاده ای هوشمندانه و آگاهانه از ریتم در اجرا، متناسب با درون مایه آثار کارور است.

ریموند کِلِوی کاروِر جونیور (Raymond Carver) نویسنده ی داستان های کوتاه و شاعر آمریکایی بود. او یکی از نویسندگان مطرح قرن بیستم و هم چنین یکی از کسانی شمرده می شود که موجب تجدید حیات داستان کوتاه در دهه ی ۱۹۸۰ شده اند. پیشه ی کارور به عنوان نویسنده به داستان های کوتاه و شعر اختصاص یافته بود. او خود را به عنوان کسی که «تمایل به ایجاز و قوت دارد» و «به نوشتن داستان های کوتاه معتاد است»، معرفی کرده است.

سبک نوشتار کارور و بن مایه های آثار او معمولاً مانند عناصر سازنده ی آثار ارنست همینگوی، آنتوان چخوف و فرانتس کافکا است. هم چنین او را تأثیر پذیرفته از آثار ایساک بابل، فرانک اوکانر و و. اس. پریچت برشمرده اند. با وجود این، به نظر می رسد بیشترین تأثیرپذیری او از جانب چخوف باشد که انگیزه ی او برای نوشتن داستان کوتاه «پیغام» باشد. این داستان که یکی از آثار مربوط به اواخر عمر کارور است، آخرین ساعات زندگی چخوف را به تصویر می کشد.
شابک :
964-6481-63-9‬‬
سال نشر :
1378
صفحات کتاب :
24
کنگره :
PS۳۵۶۶ ‭/‮الف‬۳۷‏‫‬‮‭ت۸ ۱۳۷۸
دیویی :
۸۱۳/۵۴
کتابشناسی ملی :
م 78-1644

کتاب های مشابه تلفن بی موقع