کتاب غلبه بر اهمال کاری در سال 2020 توسط دنیل والتر نوشته و در ایران در انتشارات اندیشه آگاه منتشر شده است. این کتاب امتیازهای بالایی در سایتهای فروش کتاب دریافت کرده است و مورد توجه مخاطبین قرار گرفته است.
اهمال کاری نقطه مقابل بهرهوری است. برای داشتن بهرهوری باید اقدامی انجام دهیم تا بتوانیم کارها را به جلو ببریم.
وقتی اهمال کاری میکنیم همه چیز را تا فردا، هفته آینده و در بعضی موارد تا «ابد» عقب میاندازیم. اهمال کاری یک بیماری روانی است که افراد را از رسیدن به تواناییهای بالقوهشان در زندگی باز میدارد.
کتاب غلبه بر اهمال کاری ذهن شما را روشن میکند و چشمانتان را به سوی امکانات بینهایتی که در دسترستان است باز میکند، البته درصورتیکه مایل باشید سخت تلاش کنید.
دستیابی به اهداف اصلیتان، به توانایی شما در غلبه بر اهمال کاری بستگی دارد، خواه این هدف توانایی مالی بیشتر باشد، یا شادی و رضایت شخصی و یا هر چیز دیگری که از زندگی میخواهید. این کتاب راهنمای شما خواهد بود تا با کمک آن بر اهمال کاری خود غلبه کنید.
هلن، فردی ایده آل گرا است و خیریه ای برای کمک به افراد نیازمند تأسیس کرده است. او در آغاز پروژه خود با موانع متعددی مواجه شد که قبلا به آنها حتی فکر هم نکرده بود.
او از این موضوع غافل بود که کار در یک سازمان غیرانتفاعی، باز هم نوعی تجارت محسوب میشود و چیزی بیش از کمک رسانی به افراد نیازمند را شامل میشود.
هلن به محض اینکه با چالش هایی مثل تأمین بودجه، بازاریابی و سروکله زدن با سایر سازمان های رقیب روبرو شد احساس ناتوانی و خستگی کرد. او با خود فکر می کرد «چرا جلب توجه مردم به سوی نیازمندان با روشی که من اتخاذ کرده ام اینقدر دشوار است؟»
او بعد از مدتی، اشتیاق و انگیزه خود را از دست داد چراکه نمی توانست با هجمهی احساسات منفی که این کار برایش به ارمغان آورده بود کنار بیاید. هلن دیگر دوست نداشت در برنامه های خیریه شرکت کند یا برنامه کمک مالی پیشنهاد دهد.
در عرض چند ماه، او از کاری که واقعا برایش مهم بود دست کشید. دوستان و اعضای خانواده هلن می خواستند بدانند که چرا او کاری که واقعا با قلبش دوست داشت را کنار گذاشت. یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت هلن، با ماهیت ایده آل گرا بودن او ارتباط داشت.
اگرچه داشتن ذهنیت خوش بینانه مهم است اما درک اینکه حالت ایده آل هیچوقت وجود ندارد و همیشه با موانعی روبرو خواهید شد نیز به همان اندازه مهم است. اگر او مشکلاتی که ممکن بود پیش بیاید را پیش بینی می کرد و برای آن ها برنامه داشت، می توانست برای مقابله با آن ها آماده باشد.
هلن هنگام شروع پروژه این تصور را داشت که بیشتر وقت خود را صرف کمک به مردم خواهد کرد نه انجام کارهایی مانند تأمین بودجه و شرکت در مراسم خیریه.
هلن منبع انگیزشی درستی نداشت. اگر کسی از او سؤال کرده بود که چرا می خواهی یک خیریه راه اندازی کنی، دلایل او برای اینکه بتواند موانع موجود در رسیدن به هدفش را حل وفصل کند کافی نبودند. او هنگام فکر کردن درباره دلیل شروع این کار، تنها به نتیجه خوب آن فکر می کرد اما واقعیت این بود که او نمی دانست چرا این کار را شروع کرده است.
در فروشگاه اینترنتی فراکتاب امکان دانلود کتاب pdf غلبه بر اهمال کاری فراهم شده است و شما می توانید این اثر را در قالب یک فایل الکترونیکی تهیه کنید.
سید مهدی موسویبسیار عالی ممنون
1401-2-17 11:28:28
پاسخ