کتاب چند تا شانس چند تا بدبیاری

بر اساس‌ زندگی‌ شهید حسن‌ آقاسی‌ زاده‌

امتیاز
5 / 5.0
نظر شما چیست؟
چند تا شانس چند تا بدبیاری : بر اساس زندگی شهید حسن آقاسی

کتاب "چند تا شانس چند تا بدبیاری" به قلم مصطفی خرامان درباره ی زندگی شهید حسن آقاسی نوشته شده است.

سردار شهید حسن آقاسی در مشهد مقدس، نزدیک حرم امام رضا به دنیا آمد. او در خانواده ای مذهبی و عاشق به اهل بیت عصمت و طهارت پرورش یافت و از همان کودکی و نوجوانی اهمیت زیادی برای انجام واجبات دینی و مذهبی قائل بود. در دوران تحصیل نیز دانش آموز کوشا و اهل مطالعه بود، درسال 1357 موفق به اخذ دیپلم شد.

شهید آقاسی علاقه شدیدی به مطالعه داشت، بیشتر وقت خود را به مطالعه ی کتب مذهبی، علمی و ... اختصاص می داد؛ کتاب های شهید مطهری را مطالعه می کرد و رساله امام خمینی را در دوران دبیرستان حفظ کرده بود.

در کانادا به تحصیل رشته ی پل سازی پرداخت و در سال 1361 با کوله باری از فنون و اعتقادی راسخ در به کارگیری آن در کشور و به ویژه در جهت اهداف دفاع مقدس به ایران باز گشت.

با گسترش جبهه ها و نیاز به استفاده از تکنولوژی های مختلف نظامی و طبق مصوبه ی وزارت سپاه مأمور تأسیس قرارگاه های «صراط المستقیم» و «خاتم الانبیاء» شد تا از توان وزارتخانه ها در امر جنگ به نحو مطلوبتری استفاده کند. مسئولیت معاونت فنی و مهندسی قرار گاه خاتم الانبیاء از طرف سردار شهید محسن صفوی به شهید آقاسی زاده واگذار شد.

در بخشی از کتاب می خوانیم:
دلم می خواست همین کار را بکنم. وقتی خودش پیشنهاد داد، خوشحال شدم. این طوری دلخوری هم پیش نمی آمد.

بهش تعارف کردم که بنشیند تا تلفن بزنم. زنگ زدم به مغازه پدرش. خودش گوشی را برداشت. خوشحال شد و کلی ذوق کرد. بعد از حال و احوال و چاق سلامتی، موضوع حسن را برایش گفتم. چند لحظه ای سکوت کرد و گفت: «عجب! آمد این جا از من هزار تومان خواست، ندادم. حالا آمده سراغ شما دو برابرش را می خواهد.»

صدای دوستم از آن طرف خط می لرزید. می دانستم که حق دارد نگران بشود. این را هم می دانستم که زمان مناسبی برای نصیحت کردن یا تبادل نظر نیست. گفتم:
«حاجی جان، باید هوای این جوان ها را داشت. حسن شما هم که گل سر سبد است.»
سعی کردم یک جوری ندا بدهم که من در دادن این پول عذری ندارم. فقط شرط رضایت اوست. او هم پیام مرا دریافت کرد و گفت:
«برای این که جای دیگر نرود، پول را بده. ولی یک زحمتی هم برام بکش!»
گفتم:
«رو چشمم. هر چی باشد.»
گفت:
«می توانی هوایش را داشته باشی که بفهمیم پول رابرای چی می خواهد؟»
گفتم:
«آره بابا، این که کاری ندارد. خیالت راحت باشد.»
گوشی را گذاشتم و پول را به حسن دادم. سفارش کردم که مواظب باشد و شب هم بیاید خانه خودمان. تو رو درواسی دو هزار تومان، قبول کرد که شام مهمان من باشد و رفت. مجتبی یکی از شاگردان مغازه ام، بچه ی زرنگی بود. به او گفتم: «سایه به سایه این حسن آقا برو ببین کجا می رود و چه کار می کند.»
صفحات کتاب :
74
کنگره :
DSR1625‏‫‬‭‭/ق‌6 12.ج 1385‌
دیویی :
‏‫‬‭955/08430922
کتابشناسی ملی :
‭م‌85-7583
شابک :
964-2546-12-4‬
سال نشر :
1385

کتاب های مشابه چند تا شانس چند تا بدبیاری