1 / 3

همیشه تندرست و شاداب باشید

ارزش خوراکی و شیوه آماده سازی نوشیدنی های نیروبخش

ناشر : نظری

نویسنده :

مترجم : هایده مطهری

موضوعات


دانلود کتاب همیشه تندرست و شاداب باشید

نوع محصول: کتاب‌الکترونیکی
حجم دانلود: 1.1 مگا بایت
صفحات کتاب : 292
3,200 تومان
افزودن به سبد خرید

خلاصه اثر

شمار کمی از میوه ها یا سبزی ها را نمی توان در آب میوه ها و و آمیخته های پوره ای(اسموتی ) به کار برد، اگر چه خوردن تکه هایی از هویچ و آناناس با هم، شاید برای شما خوش آیند نباشد، ولی به راستی آمیخته آن ها مزه ای شگفت انگیز دارد.

هر میوه، سبزی و دیگر خوراکی که در خردکن یا همزن ریخته و آبگون شود، درآمیخته ها به کار بردنی است. فراموش نکنید که گزینه شما می تواند گیاهان خوشبو و چاشنی های دلخواهتان نیز باشد.

پیشننهاد می شود که برای پرهیزازخوردن پس مانده های شیمیایی (مانند: کود ها وآفت کش های کشاورزی) کوشش کنید تا میوه ها و سبزی های اورگانیک بخرید، که به دوراز این گونه آلودگی ها می باشند.

و دیگر اینکه آن ها را پیش ازبه کار بردن به خوبی با آب شستشو دهید تا از هر گونه آلودگی پاک شوند. همچین میوه و سبزی های تازه بهترین مزه در نوشیدنی خود برگزینید.

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 292

کنگره : RA784‏‫‭/ھ85 1391

دیویی : 613/2

کتابشناسی ملی : 2819386

شابک : 978-600-289-006-1‬

سال نشر : 1391

فهرست

معرفی نویسنده
پیش گفتار
بخش نخست آمیخته آب میوه ها
پیش گفتار
ویژگی برخی از میوه ها
ویژگی های پرتقال سانان
نوشیدنی های پرتقال سانان
ویژگی های خانواده توت
نوشیدنی های خانواده توت
ویژگی های سیب
نوشیدنی های سیب
نوشیدنی های ویژه
نوشیدنی های شیرین
بخش دوم آمیخته آب سبزی ها
پیش گفتار
ارزش خوارکی ها
ویژگی برخی از سبزی ها
ویژگی هویج
نوشیدنی های هویج
ویژگی گوجه فرنگی
نوشیدنی های گوجه فرنگی
ویژگی سبزی های برگ سبز
نوشیدنی های سبزی
نوشیدنی های سبزی ریشه ای
نوشیدنی های آمیخته از میوه ها و سبزی ها
بخش سوم آمیخته های پوره ای (اسموتی )
پیشگفتار
آمیخته های پوره ای موز
آمیخته های پوره ای فرواده های شیری
آمیخته های پوره ای برای تندرستی
آمیخته های پوره ای میوه
آمیخته های پوره ای شیرین

محصولات مشابه

بیشتر

نظرات