3 / 5

اثر معجزه آسای میوه ها

بر روی بیماری های قند، فشار و چربی خون

ناشر : مرندیز

نویسنده :

موضوعات


خرید کتاب اثر معجزه آسای میوه ها

نوع محصول: کتاب الکترونیکی
حجم دانلود: 1.1 مگا بایت
صفحات کتاب : 192
2,700 تومان
افزودن به سبد خرید

خلاصه اثر

مصرف میوه ها، سبزیها و حبوبات با کاهش شیوع بیماری های مزمن دوران کهولت مرتبط است. این مواد غذایی شامل مواد مغذی هستند که شیوع بیماری های مزمن مثل بیماری های قلبی و بعضی سرطان ها را کاهش می دهند ..

میوه ها و سبزی ها حاوی مقادیر زیاد مواد مغذی و فیبر و مقدار ناچیزی چربی می باشند. بنابراین نه تنها بدلیل دارا بودن آنتی اکسیدان هایی که نمی توانند با غذاهای تهیه شده از روغن ، شکر، نمک و گوشت تامین شوند حائز اهمیت اند بلکه به علت دارابودن فیبر بالا، چربی کم، ویتامین ها و مواد معدنی فواید بسیاری برای مصرف کننده به ارمغان می آورند. بنابراین با استفاده از رژیم های غذایی حاوی مقادیر کافی میوه و سبزی ها می توان از بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و سرطان ها به میزان قابل ملاحظه ای پیشگیری نمود.

مطالعات متعدد نشان می دهد ارتباط قوی بین خوردن مواد مغذی و کاهش بیماری های قلبی و عروقی وجود دارد. فلاونویدها رابطه عکس با مرگ و میر ناشی از بیماری های عروق کرونر، کلسترول تام پلاسما و لیپوپروتئین با دانسیته پایین دارند. لیپوپروتئین با دانسیته پایین(LDL) اکسید شده عامل تجمع چربی در دیواره عروق و ابتلا به بیماری های قلبی است.

آنتی اکسیدان های میوه ها و سبزیجات وارد ساختمان لیپوپروتئین ها شده و خودشان اکسید می شوند و از اکسیداسیون اسیدهای چرب غیراشباع جلوگیری می کنند. مواد مغذی همچنین سبب کاهش تجمع پلاکت شده و سنتز کلسترول و جذب آن را تعدیل کرده سبب کاهش فشار خون می شوند.

در این کتاب سعی شده رابطه میوه ها با انواع بیماری ها به خصوص بیماری کلسترول خون، فشار خون و قندخون بررسی شود.

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 192

کنگره : RS164‏‫‭/س27‮الف‬2 1392

دیویی : 615/32

کتابشناسی ملی : 3090258

شابک : 978-600-106-235-3

سال نشر : 1392

فهرست

مقدمه
انواع مزاج
انواع ویتامین ها
آلبالو
خرما
زغال اخته
آناناس
انار
انگور
خربزه
خرمالو
سنجد
آلو
پرتقال
توت فرنگی
خیار
زردآلو
سیب
هندوانه
ریواس
زرشک
زیتون
عناب
کیوی
گریپ فروت
گلابی
لیمو شیرین
لیموترش
موز
نارگیل
نارنج
نارنگی
هلو(شفتالو)
آووکادو
آلوئه ورا
ازگیل
انبه
شاتوت
بلوط
انجیر
مویز
طالبی و گرمک
زالزالک
شلیل
تمشک
پاپایا(خربزه درختی)
گیلاس
منابع

محصولات مشابه

بیشتر

نظرات