کتاب شیرینی جام عسل

5 از 1 نظر

کتاب الکترونیکی

حجم دانلود: 16.3 مگا بایت
صفحات کتاب : 347

خلاصه کتاب شیرینی جام عسل

خوردن و آشامیدن یکی از نیازهای ضروری و مشترکی است که در وجود تمام موجودات کوچک و بزرگ و حتّی گیاهان گوناگون نهفته است که هر یک در صورت نبود یا کمبود یا وجود بی کیفیّت آن با مشکلات و تهدیدهای جدّی و خطرناک مواجه خواهند شد در این میان فقط انسان است که با برخورداری از قوّه ی تشخیص، همیشه بهترین و لذیذترین نعمت های خدا را برای خوردن و آشامیدن کشف و انتخاب نموده و با استفاده از قدرت تعقّل و تدبّر با مخلوط کردن – اضافه کردن – پختن و ایجاد سایر تغییرات در آن برای خود خوردنی ها و آشامیدنی های جدیدتر و تازه تری ابداع کرده است.
آسیاب کردن غلات مختلف، خشک کردن برخی از میوه ها، گرفتن عصاره و عطر و عرق گیاهان و میوه های گوناگون، استخراج طعم و رنگ و بو از برگ و ریشه و ساقه ی گیاهان مختلف..... همه و همه هنرها و ابتکاراتی بود که انسان با گذشت زمان و افزودن بر دانش و بینش خود به آنها دست یافت.

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 347

کنگره : TX791‫‬‭/س9ش9 1391

دیویی : ‫‬‭641/853

کتابشناسی ملی : 2889313

شابک : 978-964-9975-63-4

سال نشر : 1391

نظرات