1 / 3

چلوها و پلوها

کتابهای آشپزی آیشین-4

ناشر: ائلشن

نویسنده:


دانلود کتاب چلوها و پلوها

نوع محصول: کتاب الکترونیکی
حجم دانلود: 321.9 کیلو بایت
صفحات کتاب : 104
8,000 تومان
افزودن به سبد خرید

خلاصه اثر

دستور پخت پلو جمبالایا : برنج را به مدت ۱۳ دقیقه در مخلوط آب و نمک بجوشانید و آبکش کنید. پیاز را پوست کنده ، همراه با سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی بگذارید. برنج آبکش شده را در قابلمه گود ریخته و با سیر و پیاز خرد شده، عصاره گوجه فرنگی، میگو، فلفل سیاه، نمک و فلفل هندی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و گرم سرو کنید.

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 104

کنگره : TX558‭‬‭ /پ8‫‬‭ک54 1391

دیویی : 641/6318

کتابشناسی ملی : 2706487

شابک : 978-964-8880-42-7‬‬

سال نشر : 1391

نظرات