دانلود کتاب چلوها و پلوها
خلاصه اثر
دستور پخت پلو جمبالایا : برنج را به مدت ۱۳ دقیقه در مخلوط آب و نمک بجوشانید و آبکش کنید. پیاز را پوست کنده ، همراه با سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی بگذارید. برنج آبکش شده را در قابلمه گود ریخته و با سیر و پیاز خرد شده، عصاره گوجه فرنگی، میگو، فلفل سیاه، نمک و فلفل هندی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و گرم سرو کنید.
کتاب های مرتبط
بیشتر
برچسب ها
مشخصات
نوع اثر : کتاب
صفحات کتاب : 104
کنگره : TX558 /پ8ک54 1391
دیویی : 641/6318
کتابشناسی ملی : 2706487
شابک : 978-964-8880-42-7
سال نشر : 1391