کتاب تولید و ارزیابی فرآورده های پپتیدی و پروتئینی

5 از 1 نظر

کتاب الکترونیکی تولید و ارزیابی فرآورده های پپتیدی و پروتئینی

حجم دانلود: 4.4 مگا بایت
صفحات کتاب : 164

پپیتدها و پروتئین ها از اجزاء ضروری و فراوان ترین درشت مولکول های داخل سلولی می باشند که اعمال متفاوتی از جمله نقل و انتقال مولکول ها، کانالیز واکنش متابولیک، پاسخ به محرک ها و بسیاری اعمال حیاتی دیگر را انجام می دهند. برای استفاده بهینه از این فراورده ها در پزشکی، داروسازی، صنایع غذایی و غیره دانستن ساختار، روش تهیه، تخلیص، آنالیز و پایداری آنان امر ضروری می باشد. از طرفی برای کاربرد تزریقی آنان، استریل بودن فراورده نیز دارای اهمیت فراوانی است.در کتاب حاضر موارد ذکر شده در فصل های جداگانه به همراه شکل و مثال توضیح داده شده است.
این کتاب می تواند به عنوان منبع درسی مناسبی باری دانشجویان رشته های مرتبط مورد استفاده قرار گیرد...

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها کتاب تولید و ارزیابی فرآورده های پپتیدی و پروتئینی

مشخصات کتاب تولید و ارزیابی فرآورده های پپتیدی و پروتئینی

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 164

کنگره : ‫‭‭QP551‫‭‭/ت9 1394

دیویی : ‫‭572/6

کتابشناسی ملی : ‫ 3904927

شابک : ‫‭978-600-369-020-2‬‬

سال نشر : 1394

نظرات درباره کتاب تولید و ارزیابی فرآورده های پپتیدی و پروتئینی

98916****4492

ارائه ضعیف

1398/4/7

پاسخ