1 / 3

سبک صحیح تغذیه در فرهنگ ایرانی

موضوعات


دانلود کتاب سبک صحیح تغذیه در فرهنگ ایرانی

نوع محصول: کتاب‌الکترونیکی
حجم دانلود: 856.8 کیلو بایت
صفحات کتاب : 144
6,000 تومان
افزودن به سبد خرید

خلاصه اثر

متخصصان تغذیه به تازگی در پژوهشی با عنوان «بررسی نیازهای سلامت کودکان در بستر تحولات اجتماعی» آمارهای جالب توجهی از وضعیت سلامت عمومی در کشور ما ارائه کرده‌اند در این تحقیق آمده است: «بر اساس آمار جهانی بهداشت، در ایران سالانه به ازای هر 75 دلار صرف سرانة سلامت می‌شود. درحالی‌که کشورهای منطقه بیش از سه برابر این مقدار و برخی کشورهای جهان 30 برابر این مقدار را صرف سرانة سلامت می‌کنند.» نتایج آمارهای موجود حاکی از آن است که روزانه 20 درصد از ایرانیان کمتر از یک دلار در روز درآمد دارند و حداقل حدود هفت میلیون نفر از جمعیت کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند. این در حالی است که نزدیک به هشت میلیون نفر از اقشار آسیب پذیر جامعه که شامل کودکان هم می‌شوند بیمه نیستند. در سایۀ چنین وضعیتی بر اساس آمار موجود برابر شاخص‌های تن‌سنجی حداقل 25 درصد کودکان ایرانی دچار سوءتغذیه از نوع لاغری،‌ کم وزنی و کوتاهی قد هستند. اگر سوءتغذیه از ریزمغذی‌ها را بخواهیم محسوب کنیم، این رقم به بیش از 50 درصد خواهد رسید.
این تحقیق می‌افزاید: «دریافت نکردن منابع غنی‌ ویتامین نظیر سبزی‌ها، میوه‌ها و کلسیم (لبنیات) کودکان و جوانان را به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌کند. برخی از نمونه‌ها در ایران حاکی از پوکی استخوان در جوانان است. پایه‌های پوکی استخوان در سنین کودکی و نوجوانی گذاشته می‌شود و یکی از مسائل مهم سلامت در بزرگ‌سالی است که برآورد می‌شود حدود هفت میلیون نفر از بزرگ‌سالان علائم آن را داشته باشند. دلیل عمدة چنین بیماریِ ناتوان‌کننده‌ای، مصرف ناچیز لبنیات در ایران است که کمتر از یک سوم استاندارد جهانی‌ است به نحوی که ایران در آخرین رده‌های مصرف ناچیز لبنیات سالم نه صنعتی بر پایۀ روغن پالم قرار دارد، ولی از نظر مصرف نوشابه‌های گازدار بد و ماءُالشعیر از کشورهای صدر جدول است. واقعاً این نوع مصرف توطئة استعمار و صهیونیست است.

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 144

کنگره : ‫‭RA784‫‭/د4س2 1394

دیویی : ‫‭613/2

کتابشناسی ملی : 3987987

شابک : 978 -600 -7633 -14-4

سال نشر : 1394

فهرست

پیش‌گفتار
آسیب‌های غذایی
وضع تغذیۀ ایرانیان ناهنجار است!
شاخص الگوهای صحیح تغذیه
آداب غذا خوردن
خورراکی‌های مناسب هر فصل
بهترین غذا‌ها برای تندرستی
غذاها
مقدار غذا
غذاها و مزاج‌ها
بایدهای غذایی
نبایدهای غذایی
خوراکی‌‌هایی که باید با هم میل کنید:
حل مشکل نفخ حبوبات
درمان‌ها و رژیم‌ها
سوءهاضمه و کُلیت
تقویت حافظه
لاغری
تجمّع آب در حفرة‌ شکم (استسقا)
چاقی
نقش هورمون‌ها در چاقی
افسردگی و چاقی
افسردگی
درمان افسردگی
همه چیز دربارة دیابت
رژیم غذایی و دیابت
بهترین گزینه‌های غذایی
اهمیت و فواید مصرف فیبرهای غذایی
یک برنامة غذایی همراه با فیبر فراوان
سفارش غذا در رستوران و کنترل دیابت
غذاهای پرچرب و دیابت
درمان دیابت با خوراکی‌ها
پیاز
دارچین
شنبلیله
زردچوبه
اسفرزه
چای سبز
چای ترش
سبوس گندم و برنج
آلوئه‌ورا
علف چشمه (بولاغ اوتی)
علف هفت‌بند
بادام‌زمینی
برگ بو
گیاه ختمی
گزنه
کلپوره (مریم نخودی)
لوبیا
عدس‌المُلک
بامیه
پیشگیری و مهار دیابت
ورزش و دیابت
پرهیز از مصرف قرص‌های شیمیایی و پایش مرتب قند خون
مراجعه به درمان‌گر مجرب
کفش مناسب و بهداشت آن
دیابت بارداری و عوارض آن
خطرات پس از دیابت بارداری
مراقبت‌‌های بهداشتی
سیگار کشیدن ممنوع
نکات مهم بهداشتی
کتاب‌نما

محصولات مشابه

بیشتر

نظرات