دسته‌بندی‌ها:
آموزشی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب بررسی و نقد کتاب خلاصه کتاب عمومی مسابقات و چالش های کتابخوانی معرفی انتشارات معرفی کتاب معرفی نویسندگان و مترجمان
مجله فراکتاب
پیش فرض

جملات کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

فروردین 1402 . گیسو عابدشاهی

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم نوشته پونه مقیمی از دسته کتاب های روان شناسی و خودشناسی می باشد. این اثر توانسته در مدت زمان کوتاه توسط انتشارات بینش نو به چاپ دویست و نهم برسد.

فهرست مطالب

معرفی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

شاید زندگی پیدا کردن بخش‌هایی از خودمان در تکه‌تکه‌هایی از یک کل منسجم است. پیداکردنی که به اندازه یک عمر طول می‌کشد. و تکه‌هایی که همه جا حضور دارند و فقط کافی است ما در مسیرشان قرار بگیریم، آن‌وقت اگر هشیار باشیم، شاید بخش‌هایی از خودمان را ببینیم. بخش‌هایی از خودمان را در رابطه‌ها و در آدم‌هایی که تجربه می‌کنیم، در موقعیت‌هایی که قرار می‌گیریم، در فیلم‌هایی که می‌بینیم، در تاریخی که مرور می‌کنیم و حتی در کوچه‌ای که هیچ عابری ندارد و باد درخت‌هایش را بدون حضورِ تماشاچیان نوازش می‌کند. شاید زندگی همین است.
کتاب «تکه هایی از یک کل منسجم» را می توان چکیده ا ی از کتاب های هنر خوب زندگی کردن، هنر شفاف اندیشیدن، شفای زندگی و پروژه شادی در نظر گرفت اما بر خلاف کتاب‌های معمول که نوعی مثبت اندیشی کاذب را توصیه می‌کنند، این کتاب در فضایی کاملا واقع بینانه سیر می کند. کتاب اساسا غیر داستانی است اما ردپای قصه ها و داستان هایی را که نویسنده از تجربه بیمارانش گرفته است، می توان در آن دید.
همان طور که از نام این کتاب پیداست نویسنده کوشیده نوشته هایش با مفاهیم متفاوت در مورد خودشناسی را در نهایت به صورت یک کل منسجم در آورد این در حالی است که هر کدام از این نوشته ها به تنهایی نیز دارای معنا و مفهوم می باشد و مخاطب می تواند فقط یک بخش از آن را مطالعه کند بدون اینکه نیاز به مطالعه بخش های دیگر برای درک مطلب داشته باشد.

خلاصه کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم دربردارنده نه فصل است که نویسنده در این فصول به آگاهی‌بخشی از چیستی و چگونگی زندگی، احساس‌هایی هم‌چون نفرت، حسادت، ترس، شادی و عشق، تفکراتی که صمیمیت را در رابطه کم می‌کند، زمان به عنوان مهم ترین عنصر رشد رابطه ها و تنهایی پرداخته است.
مقیمی همچنین تمرین هایی برای مخاطب خود در این کتاب در نظر گرفته که از جمله آن ها می توان به: تمرین کنیم از خودمان فرار نکنیم، تمرین کنیم مقایسه نکنیم، تمرین کنیم در رابطه‌های خونی صبور باشیم و رابطه را قطع نکنیم، تمرین کنیم ببخشیم و سخت گیر نباشیم، تمرین کنیم که احساس ارزشمندی به وجود آوریم، تمرین کنیم برای خودمان و دیگران قهر نکنیم، تمرین کنیم با آدم هایی که نیستند زندگی نکنیم اشاره کرد.
این کتاب در نه فصل و حول محور خودشناسی و نگاه به درون نوشته شده است که هر کدام به بخش های کوتاه یک تا سه صفحه ای تقسیم شده اند. از شناساندن بالاترین سطح روابط انسانی شروع می شود و در آخر به تنهایی بشر می رسد، و نشان می دهد که با خودشناسی می توان صمیمیت و روابط پایدارتری را ایچاد نمود. کتاب با واقع نگری از شما می خواهد خودتان را بپذیرید و در نهایت، آرامش را بیابید.
عناوین این نه فصل عبارتند از:
فصل اول: نگاهی به مفهوم زندگی و واقعیت‌های آن
فصل دوم: ما و رابطه‌ها
فصل سوم:احساس‌ها
فصل چهارم: تفکراتی که صمیمیت را در رابطه کم می‌کند
فصل پنجم: رابطه می‌تواند بستر چه اتفاق‌هایی باشد؟
فصل ششم: رفتارهایی که به درک کردن آدم‌ها کمک می‌کند
فصل هفتم: ما و آدم‌ها و تمام آن بخش‌های مشترک انسانی
فصل هشتم: زمان همان عنصر اصلی رشد در رابطه هاست
فصل نهم: تنهایی

 

برشی از متن کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

فرارِ ما از تنهایی، شبیه فرار از خودمان است. شبیه به این است که می‌خواهیم بخشی از بدن‌مان را بپذیریم چون دیدن و لمس کردن و حس کردنش «دردآور» است، فقط کافی‌ست روزی مجبور شویم با آن بخش دردآور مواجه شویم. آن روز، روز غمگینی خواهد بود اما پس از آن، «پذیرش» شروع می‌شود و زمانی که درد را پذیرفتیم، درد شبیه به جریانی بیدار کننده در ما می‌چرخد و از بدن‌مان بیرون می‌رود و ما «تغییر» را حس خواهیم کرد.

"
جملات کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

در ادامه جملاتی از کتاب تکه هایی ازیک کل منسجم را تقدیم می‌کنیم:

“هیچ تپش قلبی در ابتدا رابطه تضمین کننده بقای رابطه نیست!”
“حس کردن خوشبختی حس کردن مسیری است که خودمان تلاش می‌کنیم تمامش کنیم اما موضوع اصلاً تمام کردن یا نکردن نیست، موضوع تلاشی است که در مسیر انجام می‌دهیم. این تلاش هرچقدر سخت‌تر باشد و مسیر با چالش‌های بیشتری همراه باشد، احساس خوشبختی عمیق‌تر خواهد بود، مخصوصاً اگر بتوانیم مسیر را به پایان برسانیم.”
“صمیمیت یعنی درک کردن و حس کردن یک فرد با تمام وجود و بدون هیچ قضاوت و مقایسه‌ای؛ یعنی حضور داشتن در سکوت. این یعنی رشته‌ای باریک و نازک از صمیمیت که در لحظه‌ای کوتاه ایجاد می‌شود. آنچه رابطه را سالم نگاه می‌دارد، تکرار همین صمیمیت‌های کوتاهِ مملو از حضور و مشاهده است. در واقع همین صمیمیت‌های کوتاه و ساده، رابطه را عمیق و معنادار می‌کند و می‌تواند مرهمی بر تنهایی درونی ما باشد.”

نویسنده کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

پونه مقیمی یکی از نویسندگان نسل جوان در سال ۱۳۶۱ در تهران زاده شده است. او در رشته ی روانشناسی بالینی و در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کرده است. وی دارای مدارک روان درمانی روایت درمانی از دانشگاه اوترخت، پیشگیری، تشخیص و درمان اختلال استرس پس از سانحه از هلند،
و دارای مدرک درمانگری روان پویشی کوتاه مدت نیز می باشد.
«تنها بودن نقص نیست» شعاریست که مقیمی در اکثر نوشته هایش از آن تبعیت می کند. کتاب تکه هایی از یک کل منسجم اولین اثر این نویسنده می باشد که مورد توجه مخاطبان زیادی قرار گرفته است.

10 تخفیف

تکه هایی از یک کل منسجم

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم نوشته پونه مقیمی از دسته کتاب های روان شناسی و خودشناسی می باشد. این اثر توانسته در مدت زمان کوتاه توسط انتشارات بینش نو ...
پونه مقیمی
نویسنده
حمید‌رضا یوسفی
ویراستار
خرید کتاب
خرید کتاب

رده سنی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

رده سنی که برای کتاب عنوان ساده است عمومی است، یعنی هر نوده قشری به تناسب نیاز خود می توانند از آن بهره ببرند، چون کتاب در قالب یک کتاب روانشناسی نوشته شده است، می تواند هر نوع مخاطبی را تا حدودی اغنا کند.

نقد کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

این کتاب دنیای متفاوت را از یک کتاب خودشناسی معرفی می‌کند. دنیایی که خود بسیار هیجان‌انگیز بوده و با یک لحن صمیمی و ساده مخاطب را پای خود نگه می‌دارد.
در اصل این لحن ساده و صمیمی، یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که در نقد تکه‌هایی از یک کل منسجم به آن اشاره می‌شود. با خواندن این کتاب احساس می‌کنید نوشته‌های کاملا شخصی بوده و از آن شما هستند. در این کتاب از نکاتی یاد شده است که تقریبا تمامی ما آن‌ها را تجربه کرده‌ایم و گاهی با آن درگیر بوده‌ایم. احساسات و هیجاناتی که بسیار مشترک هستند و می‌توان در افراد مختلفی آن‌ها را مشاهده کرد.
این کتاب که در فصول و بخش‌های مختلفی نوشته شده است، مفاهیم متعددی را بیان می‌کند. مفاهیمی که هریک دغدغه‌ای اصلی برای دنیاهای دیگران است.
پونه مقیمی، نویسنده این کتاب، یکی از روانشناسانی است که در شبکه اجتماعی اینستاگرام هم فعالیت گسترده دارد، از صفحه تقریبا پر بازدیدی نیز برخوردار است و حدود 250K فالور دارد.او با مخاطبانش بسیار صمیمی است و بدون حاشیه کار می کند. وی بخش‌های بسیاری از کتاب تکه‌هایی از یک کل منسجم را هم در صفحه‌ شخصی خودش منتشر کرده بود. تولید محتوا و بلاگ کردن کتاب یکی از شیوه‌هایی است که پونه مقیمی در انتشار تکه‌هایی از کتاب، کتابی که هنوز کامل نشده، در شبکه‌های اجتماعی کم‌کم آن را شکل می‌دهد تا در نهایت به چاپ برسد. که یک الگو برای نویسندگان تازه کار و جوان می تواند باشد. بر همین مبنا، پونه مقیمی یک بلاگر است و یکی از علت های محبوبیت کتاب تکه هایی از یک کل منسجم خوده نویسنده بوده است، اما نباید محتویات کتاب را نادیده بگیریم.

 

کتاب های مشابه کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

اگر بخواهیم کتاب های که شبیه به موضوع این کتاب است را بیان کنیم، کتابهای انسان در جستجوی معنا و هنر و علم خود شناسی را می توان معرفی نمود که در ادامه شرح خلاصه ای از این کتابها را ارائه نموده ایم:

کتاب انسان در جست و جوی معنا

ویکتور فرانکل مانند هزاران یهودی دیگر، تجربیات فاجعه‌باری در اردوگاه‌های کار اجباری آشویتس داشت اما برخلاف هزاران همراه دیگرش، امیدش را از دست نداد. او معتقد بود که زندگی ارزشمند است و همین نگاه به او کمک کرد تا بتواند بعد از آن تجارب دردناک، دوباره به زندگی عادی برگردد. البته مطمئن نیستم که کلمه عادی برای چنین کسی مناسب است یا نه؛ کسی که توانست با نوشتن کتابش، انسان در جستجوی معنا، زندگی افراد بسیاری را از روزمرگی نجات دهد

انسان در جست و جو معنا
کتاب هنر و علم خودشناسی

خودشناسی یکی از مباحث جذاب روانشناسی است. اما جدا از علم روانشناسی، خودشناسی یکی از مباحثی است که به تک تک افراد هم کمک می‌کند. این کمک می‌تواند از طریق آشنا شدن با روش‌های مختلف خودشناسی باشد و در قدم بعدی، وارد شدن در مسیر شناخت خود، آشنایی با ویژگی‌های خاصی که داریم، شناخت عواملی که بر ما و شخصیت ما تاثیرگذار هستند و … می‌تواند تغییری اساسی در مسیر زندگی ما بدهد.

برشی از متن از کتاب تکه هایی ازیک کل منسجم

در ادامه قسمتی از کتاب تکه هایی ازیک کل منسجم را تقدیم می‌کنیم: فرارِ ما از تنهایی، شبیه فرار از خودمان است. شبیه به این است که می‌خواهیم بخشی از بدن‌مان را بپذیریم چون دیدن و لمس کردن و حس کردنش «دردآور» است، فقط کافی‌ست روزی مجبور شویم با آن بخش دردآور مواجه شویم. آن روز، روز غمگینی خواهد بود اما پس از آن، «پذیرش» شروع می‌شود و زمانی که درد را پذیرفتیم، درد شبیه به جریانی بیدار کننده در ما می‌چرخد و از بدن‌مان بیرون می‌رود و ما «تغییر» را حس خواهیم کرد.

برای ثبت رای روی ستاره ها کلیک کنید!
[تعداد: 18 میانگین: 4.2]
گیسو عابدشاهی
گیسو عابدشاهی
سیما فتحی زاده
17 مرداد 1402

با سلام . کتاب تکه هایی از یک کل منجسم بسیار عالی و مفید هست . نوشته های علمی روانشناسی اما به زبان ساده باعث میشه خواننده جذب کتاب بشه و خسته کننده نیست . من با اینکه اهل مطالعه نبودم ولی به پیشنهاد یکی از دوستانم کتاب رو خواندم و نکات بسیار ارزنده ای اموختم . پیشنهاد میکنم حتما این کتاب ارزشمند رو تهیه و مطالعه کنید .با تشکر از نویسنده محترم بانو ، پونه مقیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *