0 امتیاز
0 نفر

خوراک چهار فصل

آداب تغذیه صحیح و مناسب با فصول

نوع اثر : کتاب

ناشر : بوی شهر بهشت

گردآورنده : امیرحسین شه‌گلی , مرضیه براتی

مجموعه اثر : آداب زندگی

قیمت نسخه چاپی : 5,000 تومان

تعداد صفحات نسخه چاپی : 104

رده بندی کنگره : RA784‏‫‬‭/ش874خ9 1392

رده بندی دیویی : ‏‫‬‭613/25

شماره کتابشناسی ملی : 3163961

شابک : ‭978-600-7011-26-3

سال نشر : 1392

خلاصه اثر

همه چیز در عالم مزاج دارد. برای مثال، مزاج زنجبیل گرم و خشک است و برای بیمار ی هایی تجویز می شود که از سردی به وجود می آیند.

کاهو سرد است.
طلا و نقره گرم است.
پنبه و پشم گرم است.
کتان سرد است.
گوشت گوسفند گرم است.
گوشت گاو سرد و خشک است.

هر انسانی هم هنگام تولد، مزاجی ذاتی از پدر و مادر می گیرد. این مزاج موروثی، به مزاج پدر و مادر، شیوۀ زندگی آن ها قبل انعقاد نطفه، نوع تغذیه و نیز دوران بارداری و شیردِهی بستگی دارد و نوع آن را از لحاظ گرمی و سردی تعیین می کند.

کتاب دیجیتال

1,000 تومان

حجم : 512.4 کیلو بایت

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 64

کاربر گرامی، برای مطالعه این کتاب ابتدا می بایست نرم افزار کتابخوان فراکتاب را دانلود و نصب نمایید.جهت دریافت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
دریافت نسخه iOS دریافت نسخه اندروید

موضوعات

فهرست

فصل اوّل/ اصول عمومی مزاج شناسی
فصل دوم/ اصول تغذیۀ صحیح متناسب با فصول
فصل سوم/ اصول تغذیۀ صحیح و متناسب با رده های سنی
فصل چهارم/ اصول تغذیۀ صحیح متناسب با مزاج های چهارگانه
کتابنامه

محصولات مشابه

بیشتر