0.0از 0

کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی

جودی دمدمی 6

شروع قیمت از:
%15
۴۳۵٬۰۰۰
۳۶۹٬۷۵۰
20٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
خرید
20٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
چاپی
هنوز نظری ثبت نشده!
اولین نظر را شما بذارید
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی و بررسی کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی

کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی نوشته مگان مک دونالد، یک رمان کودک پرجوش‌وجیر و ماجراجویانه است که با ترجمه روان محبوبه نجف‌خانی و تصویرگری پیتر اچ. ری‌نولدز توسط انتشارات کتاب‌های فندق منتشر شده و دنیای پر از هیجان و اتفاقات خنده‌دار بچه‌ها را روایت می‌کند.

این اثر با بهره‌گیری از زاویه‌دید صمیمی و لحنی طنزآموز، مخاطب جوان خود را با چالش‌ها، دغدغه‌ها و کشفیات روزمره کودکان همراه می‌سازد. نویسنده با مهارت تمام، فضای صمیمانه خانواده و رویاپردازی‌های کودکانه را به تصویر می‌کشد تا حس همدلی و سرگرمی را به شکلی عمیق به خواننده منتقل کند.

خلاصه داستان و محتوای کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی

داستان حول محور ماجراها و بازی‌های گوشه‌کنار زندگی روزمره می‌چرخد؛ جایی که شخصیت اصلی با همراهی دوستان و اعضای خانواده دست به کارهای عجیب‌وغریب و هیجان‌انگیز می‌زند. ماجراها پر از اتفاقات غیرمنتظره و لحظات طنزی است که کودکان را تا آخرین صفحه مجذوب خود نگه می‌دارد و دنیای خیالی آن‌ها را به واقعیت پیوند می‌زند.

کتاب سرشار از ایده‌های خلاقانه برای بازی، سرگرمی و نگاهی تازه به روابط دوستانه و خانوادگی است که در قالب روایت‌های کوتاه و جذاب پیش می‌رود.

ارزش خواندن و ویژگی‌های برجسته کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی

این اثر به دلیل تقویت تخیل، پرورش خلاقیت و ایجاد لحظاتی مفرح، انتخابی عالی برای کودکان علاقه‌مند به داستان‌های طنز و ماجراجویانه است. ترکیب هنر نویسندگی و تصویرگری دلنشین، ارزش بازخوانی این اثر را دوچندان کرده است.

خرید کتاب دور دنیا در هشت روز و نصفی

این اثر به‌صورت «چاپی» در دسترس است و می‌توانید آن را از طریق اپلیکیشن و سایت فراکتاب خریداری کنید.