امتیاز
5 / 0.0
خرید الکترونیکی (TEXT)
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
ت 8,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب جرح و اعتراض به رای داور 

کتاب جرح و اعتراض به رای داور نوشته ی محمدمصطفی محقی و سیدحسین حسینی، مباحث داوری در نظام حقوقی افغانستان را مورد تحلیل قرار داده است. برای اعتراض به رای داور ابتدا نیاز است تا کلیات و مفاهیمی از داوری در نظام حقوقی مورد تبیین قرار بگیرد. 

این کتاب به بررسی کلیات داوری از جمله؛ تعاریف و مفاهیم، سابقه تاریخی و اهمیّت، منابع و ویژگی های داوری در افغانستان پرداخته، همچنین به طور مفصل دربارۀ نحوۀ زوال داوری و مراحل اعتراض نیز توضیح داده است.

گزیده کتاب جرح و اعتراض به رای داور 

 رسیدگی علنی به دعاوی تجاری بین المللی اولاً باعث علنی شدن اختلاف و بعضاً کشیده شدن آن ها به رسانه ها می شود و دوماً جزئیات قرارداد مورد اختلاف را افشاء می کند. بازرگانان حرفه ای تمایل ندارند که به عنوان کسانی شناخته شوند که مرتب با طرف های تجاری خود اختلاف پیدا می کنند، زیرا این امر به اعتبار آن ها لطمه می زند. طرف هایی که می خواهند از محرمانه بودن جریان داوری اطمینان یابند باید آن را در موافقت نامه داوری مقرر کنند. 

مطابق اکثر قوانین داوری چنانچه توافق صریحی میان طرفین نباشد هیچ تعهدی الزامی مبنی بر محرمانه بودن داوری وجود ندارد؛ مثلاً دیوان عالی سوئد رأی داده است که با فقدان توافق در زمینه محرمانه بودن، هر طرف می تواند حکم داوری را منتشر کند. 

پس در نتیجه در جلسه رسیدگی در هر صورت به دلیل حفظ وجهه تجاری طرفین به صورت غیر علنی برگزار می شود ولی برای حفظ محرمانه بودن رأی و اسناد باید در قرارداد داوری صریحاً بیان شود در غیر این صورت طرفین می تواند بعد از رسیدگی حکم داوری را منتشر کند. این در حالی است که در جلسات رسیدگی قضایی اصل بر رسیدگی علنی و غیر محرمانه بودن دعوی است مگر در موارد خاص.

صفحات کتاب :
122
کنگره :
‏‫‬‭KNF1829‏‫‬‭/م3ج4 1396
دیویی :
‏‫‬‭347/58109
کتابشناسی ملی :
4738856
شابک :
978-600-8796-46-6
سال نشر :
1396

کتاب های مشابه جرح و اعتراض به رای داور