امتیاز
5 / 5.0
خرید الکترونیکی (PDF)
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
ت 16,990
نظر شما چیست؟
در جوامع امروزی استفاده از مواد مخدر باعث آسیب به بافت های مختلف جامعه است و این آسیب ها به صورت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به وضوح قابل مشاهده هستند که می توان گفت یکی از خطرسازترین آسیب ها به طور کلی همان معضل اعتیاد است.

لازم به ذکر است از مخدرات صنعتی استفاده های متفاوتی صورت گرفته است. مثلا در جنگ جهانی به عنوان مواد نیروزا و شادی آور یا مثلا در مواردی برای کاهش اشتها مورد استفاده قرار میگرفته که در هر صورت این مواد مخدر وارد بازارهای سیاه شده و مورد سوء استفاده قرار گرفته اند که شاهد هستیم امروزه با نام های مختلف و اثرات شدیدتر و تخریب بیشتر در بافت های مختلف جامعه نفوذ و آسیب جدی وارد می کنند.

مخدرات سنتی نیز امروزه با صنعتی شدن دستخوش تغییرات قرار گرفته اند که از آن جمله افزودنی های سرب در تریاک است که متاسفانه باعث مسمومیت های مختلفی بین افراد شده و هم قشر جوان و هم افراد مسن را تحت تاثیر قرارداده است و باعث ورود آسیب های شدید به بافت های مختلف بدن و حتی در مواردی منجر به مرگ می شود. امروزه مراکز درمان سومصرف مواد با درمان های جایگزین، دفتر مبارزه با مواد مخدر، انجمن های NA، مرکز مطالعات ملی اعتیاد و نهادهای مختلف سعی در پیشگیری و درمان اعتیاد نموده و هر کدام به سهم خود قدمی در این راه بزرگ نهاده اند زیرا آنچه ضروری است به خاطر سپردن این مسئله است که بیماران اعتیادی، افرادی سست عنصر و بی اراده یا از لحاظ اخلاقی فاسد نیستند و در صورت برداشت نادرست سبب می شود تا بسیاری از معتادان نتوانند درخواست کمک کنند.

معتادان به علت احساس شرمندگی، ترس و خشم و عذابی که می کشند به حمایت نیاز دارند، نه چیز دیگری که حالشان را نسبت به خودشان خراب تر کند. از آنجا که اعتیاد، با فریب دادن آنها شروع شده و از بی صداقتی و بی اعتمادی تغذیه می کند، اولین قدم برای رهایی، آن است که صداقت داشته باشند.

لذا برای موفقیت در ترک اعتیاد لازم است که به جای انکار، از اطرافیان دلسوز کمک خواسته و با آنها با صداقت رفتار شود، زیرا غرور بی جا باعث می شود فقط بخشی از اطلاعات منتقل شده و اطلاعات کلیدی منتقل نشود. درحالی که پنهان کاری و عدم صداقت، رهایی از چنگ اعتیاد را بسیار دشوار می سازد. در کتاب اعتیاد نیز سعی شده است که آشنایی کلی با مواد و تاثیرات روانی آنها صورت گیرد و برای درمان آن، راهنمایی های مختصری ارائه شود تا بتوانیم در این راه بزرگ، ما نیز قدمی هر چند کوچک برداشته باشیم.
صفحات کتاب :
172
کنگره :
‏‫‬‭HV5801‏‫‭‏‫‭/ب9‮الف‬6 1397
دیویی :
‏‫‬‭362/293
شابک :
978-600-136558-4
سال نشر :
1399

کتاب های مشابه اعتیاد