امتیاز
5 / 5.0
خرید الکترونیکی (PDF)
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
ت 17,500
خرید چاپی
80,000
15%
ت 68,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب این است گرام

کتاب این است گرام بنا دارد قضاوت عادلانه‌ای درباره اینستاگرام داشته باشد. در این محکمه، هم سخن اندیشه‌ورزان غرب را به دقت شنیده‌ایم، هم کلمات عالمانی چون امام خمینی و علامه طباطبایی(ره) را با وسواس خوانده‌ایم.

زندگی و زمانه مدرن، هم تهدید است و هم فرصت. اندیشمندان غربی سالیانی است که تهدیدها و فرصت‌های صدر تا ساقه تکنولوژی را به کاوش و تحقیق گرفته‌اند و از این رهگذر، ده‌ها کتاب و مقاله آفریده‌اند؛ اما اندیشه‌پردازان مسلمان، یا در این میدان فقط نظاره‌گر بوده‌اند و یا فقط همان حرف‌ها را تکرار کرده‌اند. کم به چشم می‌آید اندیشه الهی به نقد و بررسی این نهاده گام نهد و برون‌دادی عرضه کند. هر چه ورود در این تاختگاه، محسوس و ملموس‌تر باشد، معتقد و متقاعدسازی مخاطب نیز ساده‌تر خواهد بود.

امروزه طوری فضای مجازی بر زندگی‌ها حاکم شده که بیشتر مردم «با» فضای مجازی زندگی نمی‌کنند؛ بلکه «برای» فضای مجازی زندگی می‌کنند. فضای مجازی، انسان را وارد دالانی جدید با شرایط، فرهنگ و اقتضائاتی خود بنیاد می‌کند. کاربران، علی رغم حضور در هر موقعیت جغرافیایی، با فرهنگ یکسان و حاکم بر عالم مجازی زندگانی می‌گذرانند.

کاری که فضای مجازی انجام می‌دهد، «یکسان سازی فرهنگی» است. فاصله‌ طبقاتی و اختلافات فرهنگی را از بین می‌برد. این بود که بنا گذاشتیم از تکنولوژی، سراغ رسانه رویم و از رسانه، به شبکه‌های اجتماعی و از آن همه، رد اینستاگرام را بزنیم. تا به این بهانه، پیغام‌های راهبردی و کیش واره خود درباره تکنولوژی، رسانه و شبکه‌های اجتماعی را در گوش‌ها نجوا کنیم.این است گرام ، اینستاگرام را از لنز «حکمت الهی» می‌بیند و آداب زیست در این مجازخانه را به حقیقت می‌گیرد.

شبکه‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مدیریت و درنوردیدن مرزهای فرهنگی است. اینستاگرام در ایران به واسطه جذابیت‌های بصری، بیش از چهل میلیون ایرانی را به خود راه داده و با آن‌ها زندگی می‌کند. کتاب این است گرام، ماهیت این شبکه، فرصت‌ها و تهدیدهایی که ورود در این فضا فراهم می‌آورد را کاوش کرده است.

کتابشناسی ملی :
6088259
شابک :
978-600-441-266-7‬‬
سال نشر :
1399
صفحات کتاب :
256
کنگره :
HM743
دیویی :
302/30285

کتاب های مشابه این است گرام