0.0از 0

کتاب میراث حوزه اصفهان - دفتر سوم pdf

۳۰٬۰۰۰
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
خرید
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
الکترونیکی
هنوز نظری ثبت نشده!
اولین نظر را شما بذارید
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب میراث حوزه اصفهان - دفترسوم

کتاب میراث حوزه اصفهان - دفترسوم نوشته اح‍م‍د س‍ج‍ادی‌، رح‍ی‍م‌ ق‍اس‍م‍ی‌ می‌باشد و مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان آن را به چاپ رسانده است.

احیاء تراث ارزشمند عالمان و دانشمندان اصفهان که پیش از این به‌صورت خطی در بعضی از کتابخانه‌ها نگهداری می‌شد. در این رساله عربی به بحث از مسئله جبر و اختیار پرداخته شده و به‌تفصیل، دلایل عقیده شیعه و اشاعره مورد بررسی قرار گرفته است.

شامل هفت رساله به نام‌های مِفتاحُ‌الجِنان در شرح دعای صباح، سؤال و جواب فقهی، اَسئَلَةُ و اَجوَبةُ فِقهیّة، مِرآتُ‌العاشقین، گزیده رساله اخلاق، رساله استحباب التَختُم بالعَقیق و شرح عوامل نَحو است که در سال 1386 به چاپ رسید.

گزیده کتاب میراث حوزه اصفهان - دفترسوم

«غرس» به غین معجمه و راء و سین مهملتین به معنی درخت کاشتن است. و در بعضی از نسخه ها بدل اغرس اغزر به غین و زاء معجمتین و راء مهمله، به معنی کثرت مذکور است و «شرب» به کسر شین معجمه منتفع شدن از آب است. و در بعضی نسخه ها به جای شرب ترب به کسر تاء مثناء به معنی خاک مضبوط شده و «جنان» به فتح جیم به معنی دل است و در بعضی از نسخه ها حیاتی بدل از جنانی است و «ینابیع» جمع ینبوع به معنی چشمه است و «خشوع تذلل و فروتنی است.