0.0از 0

کتاب محاصره شده با خودشیفته ها(الکترونیک و چاپی)

نارسیست ها

۱۰۵٬۹۰۰
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
خرید
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
چاپی
الکترونیکی
هنوز نظری ثبت نشده!
اولین نظر را شما بذارید
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب محاصره‌شده با خودشیفته‌ها

افراد خودشیفته همه‌جا حضور دارند؛ وقت آن رسیده که افسون فریبنده‌ی آن‌ها را بشکنید. آیا خودشیفته‌های زندگی‌تان شما را بدبخت و فرسوده کرده‌اند؟ آیا در زندگی‌تان تحت‌الشعاع افراد خودشیفته قرار گرفته‌اید؟ آیا از خواسته‌های بی‌پایان آن‌ها برای جلب توجه، نیاز دائمی‌شان به خودستایی، برخوردهای مغرورانه‌شان، و اطمینان مطلقشان از این‌که همیشه حق با آن‌هاست (حتی وقتی آشکارا اشتباه می‌کنند) خسته شده‌اید؟ آیا از این‌که مصمم‌اند هر کاری را که می‌خواهند انجام دهند، بدون توجه به تأثیری که بر دیگران می‌گذارند، و از نیاز گیج‌کننده‌شان به کنترل همه‌چیز و همه‌کس اطرافشان به ستوه آمده‌اید؟ آیا دوست دارید با اعتمادبه‌نفس با نقشه‌ها، برنامه‌ها و اهداف خودمحورانه‌ی آن‌ها مقابله کنید؟

در این کتاب تأمل‌برانگیز و نجات‌بخش ذهن و روان، توماس اریکسون توضیح می‌دهد که افراد خودشیفته چگونه فکر می‌کنند، چه چیزی آن‌ها را به حرکت درمی‌آورد و چگونه می‌توان اهداف خودمحورانه‌ی آن‌ها را به‌طور مؤثر شناسایی و خنثی کرد. او همچنین به شما نشان می‌دهد چگونه بدون فرسوده شدن و از پا افتادن، با خودشیفته‌ها کنار بیایید و آن‌ها را مدیریت کنید. اریکسون با بهره‌گیری از مدل ساده‌ی چهاررنگ رفتار ــ مدلی که در کتاب پرفروش «در محاصره‌ی احمق‌ها» معرفی و مشهور شد ــ راهکارهایی عملی و ابزارهایی کاربردی در اختیارتان می‌گذارد تا نه‌تنها خودشیفته‌های اطرافتان را درک، مدیریت و حتی مغلوب کنید، بلکه بتوانید با رفتارهای خودشیفته‌وارِ روزمره نیز برخورد کنید؛ رفتارهایی که در عصر شبکه‌های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری در حال گسترش‌اند. کتاب در محاصره‌ی خودشیفته‌ها اثری جذاب، کاربردی و روشنگر است که به شما کمک می‌کند از سلطه‌ی برنامه‌ها، نقشه‌ها و دستورکارهای سمی و خودمحورانه‌ی دیگران رها شوید تا بتوانید زندگی‌ای سبک‌تر، شادتر، پربارتر، رضایت‌بخش‌تر و موفق‌تر را دنبال کنید.

توماس اریکسون، کارشناس رفتارشناسی اهل سوئد، نزدیک به بیست سال در زمینه‌ی آموزش رهبری با شرکت‌های بزرگی مانند ایکیا، مایکروسافت و کوکاکولا همکاری داشته است. کتاب او با عنوان «در محاصره‌ی احمق‌ها» یکی از پرفروش‌های ساندی‌تایمز به شمار می‌رود و آثارش تاکنون در سراسر جهان بیش از پنج میلیون نسخه فروش داشته‌اند.

گزیده کتاب محاصره‌شده با خودشیفته‌ها

در گذشته چیزی به عنوان خودروی شاسی‌بلند وجود نداشت اما امروزه وجود دارد. برخی این خودروها را خریدند و از مزایای خوب آن مثل امنیت و راحتی بهره‌مند شدند. این خودروها در تصادفات نیز کمتر از خودروهای معمولی آسیب می‌بینند.

در همین حین هر کس که خودروی شاسی‌بلند نداشت، خود را در معرض خطر و سانحه احساس می‌کرد چرا که دیگر امکان تصادف با این خودروهای شاسی‌بلند وجود داشت. هزینه تولید این خودروها را رانندگان تأمین کردند. به مرور افراد بیشتری به خرید خودروهای شاسی‌بلند روی آوردند، چرا که آن‌ها به دنبال داشتن امنیت بیشتر و دید بهتر در ترافیک و رانندگی بودند، اما عواقب همه این‌ها چه بود؟ مصرف سوخت افزایش پیدا کرد و منابع طبیعی جهان با بی‌دقتی بیشتری از هر زمان دیگر استخراج شد.

عملکرد خودشیفته‌ها شبیه به این است؛ رفتار آن‌ها برای اطرافیانشان هزینه دارد؛ درست مثل تهاجم خودروهای شاسی‌بلند که برای سایر رانندگان هزینه در بر داشت. اگر کسی به آن‌ها توهین کند با اعمال خشونت چه فیزیکی و چه کلامی احساس غرور خود را حفظ می‌کنند همچنین با به نام خود زدن امتیاز موفقیت دیگران احساس می‌کنند یک شخصیت افسانه‌ای هستند. آن‌ها می‌توانند با رفتاری جذاب هم‌زمان چند نفر را به خود جذب کنند بدون اینکه این رقبا حتی از وجود یکدیگر بویی ببرند در حالی که خودشان در حال خوش‌گذرانی و لذت بردن هستند تمام اطرافیانشان در رنج به سر می‌برند.