نظر شما چیست؟
Njeriu është krijesa më e mahnitshme e Zotit. Ai ka një natyrë të lindur (fitret) dhe personalitet shpirtëror. Ky është privilegji që e dallon nga krijesat e tjera të gjalla. Njeriu është krijesë që mendon e zgjedh. Mendjen e tij e përdor për të zgjidhur problemet që i dalin përpara, me qëllim arritjen e një jete më të mirë. Paralelisht me këtë përpjekje, ai ndërton historinë e jetës së tij. Ai shton njohuritë e trashëguara nga paraardhësit, shtron udhën për brezat e ardhshëm që të zbulojnë të panjohurat dhe të vënë në shërbim natyrën në mënyrën më të mirë.
کنگره :
‫‭BP250‮‫‬‭‬‭‭‫‭/خ8ج9049513 1393
دیویی :
‭297/632
کتابشناسی ملی :
3499476
شابک :
‫‭978-964-195-838-3
سال نشر :
1393
صفحات کتاب :
86

کتاب های مشابه MPOSHTJA E EGOS