اربعین طوبی

نظرات کاربران و نقد کتاب اربعین طوبی

خرید و مطالعه
نمره کلی
5 /
3.7
72
الکترونیکی
3.7
نظر شما چیست؟
41 نظر
User avatar
98933****4673

خیلی قشنگ بود بنظرم از فیلمش هم قشنگ تر بود

۱۴۰۵/۵/۱۷
User avatar
98914****1072

کتاب خوبه ولی فیلمش محشره

۱۴۰۵/۵/۱۶
User avatar
98996****3064

خوب بود یه چیزاییش شبیه سریال طوبی بود و پایان باز بود

۱۴۰۵/۲/۳۱
User avatar
?????

کتابش خوبه ولی فیلمش محشره . پیشنهاد من : فیلم 👍🏻

۱۴۰۵/۲/۲۷
User avatar
98913****8673

کتاب خوبیه ولی فیلمش خیلی قشنگ تر ساخته شده از اتفاقات مهم جنگ بین ایران و عراق خیلی کم گفته شده و اینکه در اخر مشخص نشد حسن شهید شده یا اینکه زنده است؟

۱۴۰۴/۷/۲۵
User avatar
زهرا مهربان

کتاب خوب و جالبی بود، اتمامش غیرمنتظره و ناگهانی بود؛ ولی حس میکنم خیلی چارچوب درستی نداشت، من کتابش رو خوندم تا بعدش فیلمش رو ببینم، شنیدم فیلمش جالب تره

۱۴۰۴/۷/۹
User avatar
پریسا نصیری

قدم‌های ناتوان طوبی در راه کربلا و سرگذشتی که او را از تهران رسانده بود به زائرسرایی در کربلا برای زائران اربعینِ ارباب بی‌کفن، همه خواندنی بود و جذاب.

۱۴۰۴/۶/۲۸
User avatar
سعیده لطیفی

فیلمش خیلی جذابتر هست

۱۴۰۴/۶/۱۵
User avatar
98913****8599

کاش انقدر همه چی یکدفعه تمام نمیشد کاش حسن برمی گشت کاش صحنه ها انقدر زود نمیگذشتن

۱۴۰۴/۵/۲۷
User avatar
ریحانه کلانتری سرچشمه

فیلم طوبی برگرفته از این کتاب باعث شد به این کتاب علاقه مند شوم و امیدوارم این کتاب همانند فیلم، پرنکته باشد تا ما را جذب خود کند. ما افتخار میکنیم به طوبی، بانوی ایرانی که همواره شجاعت خود را چه در زندگی شخصی خودش و چه در قالب کمک به دیگران نشان داد. و اکنون بسیار متشکرم از نویسنده این کتاب و همچنین جا دارد تشکر کنم از کارگردان و تهیه کننده و بازیگران سریال طوبی مخصوصا (شبنم قربانی در نقش طوبی، امین زندگانی در نقش فخرالدین همسر طوبی و سودابه بیضایی در نقش آنیه و..) دوستدار این کتاب و فیلم طوبی تاابد

۱۴۰۴/۵/۲۵
User avatar
محدثه آبادهء

داستان واقعی یه زن مومن و صبور ایرانی جذاب و خواندنی بود👌

۱۴۰۴/۵/۲۰
User avatar
98916****9750

پایانش بازه

۱۴۰۴/۵/۱۸
User avatar
98935****3015

سلام من نسخه‌ی دیجیتال رو مطالعه کردم خوب بود ولی بعضی جاها اشتباه تایپی داشت

۱۴۰۴/۵/۵
User avatar
98935****2465

سلام به نظر من باز بودن پایان داستان اصلا قشنگ نبود،نفهمیدم سر حسن چه بلایی اومده.... و اینکه با سریالش زمین تا آسمان فرق داره،کلا دو تا داستان متفاوت....

۱۴۰۴/۴/۲۲
User avatar
98939****2325

وقتی ادم کتاب زندگی نامه میخونه انتظار نداره پایان باز باشه. بهتر بود نویسنده داستان رو کامل تعریف میکرد. توی این سبک کتاب ابهام معنایی نداره

۱۴۰۴/۴/۱۵
User avatar
98933****8175

جالب بود

۱۴۰۴/۴/۵
User avatar
98905****8543

کتاب به نظر من یکی از بی نظیر ترین کتاب ها در حوزه اجتماعی و فرهنگی هستش. اما ای کاش نویسنده در پایان کتاب مانند سایر کتاب های حوزه زندگینامه از عکس شخصیت ها هم استفاده می کردند تا خواننده کتاب بیشتر آشنا بشه و قابل درک تر باشه اما در کل ممنونم.

۱۴۰۴/۲/۲۳
User avatar
روح اله نوروزی

#چالش_مرور_نویسی_فراکتاب کتاب "اربعین طوبی" داستان زندگی پر فراز و نشیب طوبی، یک دختر تهرانیه که بعد از کودتای 28 مرداد یتیم میشه. در نوجوانی با یک مرد عراقی ازدواج می‌کنه و به بصره میره. طوبی توی عراق با مشکلات زیادی روبرو میشه، از جمله زندگی با هووی بدزبان و دوری از خانواده‌اش. اما او هرگز تسلیم نمی‌شود و با تمام سختی‌ها مقابله می‌کنه. تصمیم می‌گیره که به جای فرار از مشکلات، بمونه و زندگی جدیدی بسازه. او همسر فداکار و مادری قوی می‌شود و فرزندانی تربیت می‌کنه که همواره به همسرش افتخار کنند. با گذشت سال‌ها، جنگ ایران و عراق شروع می‌شود و پسران طوبی هم مجبور می‌شوند به ارتش بپیوندند. اما طوبی که نمی‌خواهد پسرانش با هموطناشان بجنگند، از آن‌ها می‌خواهد که از رفتن به جنگ خودداری کنند. در این حین، داستان اصلی کتاب شکل می‌گیره. داستان پیاده‌روی اربعین طوبی از بصره تا کربلاست، جایی که او همراه با نوه‌هایش سفر می‌کند و خاطرات گذشته را برای آنها تعریف می‌کند. در این سفر، طوبی نه تنها به زیارت امام حسین (ع) می‌رود، بلکه به دنبال پسر گمشده‌اش، حسنه، نیز می‌گردد که سال‌هاست خبری از او ندارد. "اربعین طوبی" نه تنها یک داستان خانوادگی است، بلکه یک نگاهی عمیق به تاریخ معاصر ایران و عراق هم دارد. این کتاب نشان می‌دهد که چطور حوادث سیاسی و اجتماعی می‌توانند زندگی مردم را تحت تأثیر قرار دهند. همچنین، کتاب نشان می‌دهد که چطور عشق به اهل بیت (ع) می‌تواند مردم دو کشور ایران و عراق را در سخت‌ترین شرایط متحد کند. نویسنده با دقت به توصیف آداب و رسوم و فرهنگ مردم عراق پرداخته و فضایی واقعی از آن دوران برای خواننده خلق کرده است. این کتاب از امید، ایمان و عشق حرف می‌زند و به ما نشان می‌دهد که در سخت‌ترین شرایط هم می‌توان به خدا و انسانیت امیدوار بود. "اربعین طوبی" داستانی است که در دل خودش پیام‌های عمیق انسانی و مذهبی دارد و برای کسانی که به داستان‌های تاریخی و مذهبی علاقه دارند، می‌تواند بسیار جذاب باشد. نوشته شده برای چالش مرورنویسی فراکتاب.

۱۴۰۳/۱۲/۳۰
User avatar
مریم ترابی فرخانی

#چالش_مرور_نویسی_فراکتاب کربلا و پیاده‌روی‌اش از آن قبیل اتفاقاتی است که هر کسی - البته اگر محّب امام حسین (ع) باشد - دوست دارد و دلش میخواهد که حداقل یک بار برای او و در زندگی شخصی‌اش نیز رخ دهد و او نیز چشمش به حرم مولا بیوفتد تا به آن فلسفه‌ای که این همه عاشق را هر سال و بعد از مزه کردن یک بار این پیاده روی و رسیدن به مقصد حس کرده است را درک کند تا از روی نفهمی و ندانستن و درک نکردن این عاشقان را به سُخره نگیرد و حرفی اگر میزند سنجیده و عاقلانه و عاشقانه باشد. کتاب اربعین طوبی روایتگر زنی است به نام طوبی. طوبی در جریان اتفاقی دل از خانه و کاشانه و خانواده‌اش میُبرد تا به تنهایی مسیر عاشقانه را که مقصدی جز حرم مولا حسین (ع) ندارد بپیماید. او این مسیر را ابتدا به تنهایی طی میکند اما در همان اوایل کار نوه و شوهرش به او نیز ملحق میشوند. نوه‌ای که ازدواجش به گره‌ای دچار شده است که هم صبوری می‌خواهد و هم همین پیاده‌روی عاشقانه را. چراکه در همین پیاده‌روی است که کمابیش ازدواج این دو نیز با قلبی آرام و مطمئن محقق میشود. در این کتاب به صدام حسین و رفتار غلطی که از او سر میزد نیز پرداخته تا به مخاطب بفهماند چطور یک مسلمانی که در همان عراق صاحب خانه و کاشانه بوده است را از هستی ساقط می‌کند و او را به نقطه‌ای میرساند که گویی از عرش به فرش رسیده است. کتاب اربعین طوبی را در ابتدا عاشقانه میپنداشتم اما در همان اوایل داستان که محتوا دستم آمد فهمیدم که اندکی در برداشتم اشتباه کردم و همین موجب شد تا از داستان آنطور که باید لذت نبرم. در مورد این کتاب مثل اینکه سریالی نیز ساخته شده که اندکی تغییرات دارد و خب من نیز آن سریال را ندیدم. این متن را برای چالش مرور نویسی فراکتاب نوشته‌ام.

۱۴۰۳/۱۲/۳۰
User avatar
ناهید سعادت

#چالش_مرور_نویسی_فراکتاب کتاب "اربعین طوبی" داستان زندگی پر فراز و نشیب طوبی، یه دختر تهرانی رو روایت می‌کنه که بعد از کودتای 28 مرداد یتیم میشه و در نوجوانی با یه مرد عراقی ازدواج می‌کنه و به بصره میره. طوبی توی عراق با سختی‌های زیادی روبرو میشه، از جمله مشکلاتش با هووش و دوری از خانواده‌. اما اون تسلیم نمیشه و سعی می‌کنه یه مادر قوی و یه همسر فداکار باشه. طوبی تصمیم می‌گیره به جای فرار از مشکلات، بمونه و فرزندانی رو تربیت کنه که باعث افتخار همسرش باشن. سال‌ها بعد، جنگ ایران و عراق شروع میشه و پسران طوبی مجبور میشن به ارتش بپیوندن. اما طوبی که نمی‌خواد پسراش با هموطناشون بجنگن، ازشون می‌خواد که از این کار خودداری کنن. داستان اصلی کتاب، در زمان پیاده‌روی اربعین طوبی روایت میشه، از بصره تا کربلا و به همراه نوه‌هاش، جایی که اون خاطرات گذشته رو برای نوه‌هاش تعریف می‌کنه. توی این سفر، طوبی نه تنها به زیارت امام حسین (ع) میره، بلکه به دنبال پسر گمشده‌اش هم می‌گرده که سال‌هاست ازش خبری نداره. "اربعین طوبی" فقط یه داستان خانوادگی نیست، بلکه یه نگاهی به تاریخ معاصر ایران و عراق هم داره. کتاب نشون میده که چطور اتفاقات سیاسی و اجتماعی زندگی مردم رو تحت تاثیر قرار میده و چطور عشق به اهل بیت (ع) مردم این دو کشور رو با هم متحد کرده، حتی توی سخت‌ترین شرایط. این کتاب پلی بین گذشته و حال، بین ایران و عراق، و بین اعتقادات مختلفه. نویسنده با توصیف دقیق آداب و رسوم و فرهنگ مردم عراق، به خوبی تونسته فضای اون دوران رو برای خواننده زنده کنه. "اربعین طوبی" داستان امید، ایمان و عشقه و نشون میده که چطور میشه توی سخت‌ترین شرایط هم به خدا و انسانیت امیدوار بود. به نظرم، این کتاب برای کسایی که به داستان‌های تاریخی-اجتماعی و مذهبی علاقه دارن، خیلی جذاب خواهد بود. نوشته شده برای چالش مرورنویسی فراکتاب.

۱۴۰۳/۱۲/۳۰