0.0از 0

کتاب جهادگرد pdf و چاپی

روایتی از گردش‌های جهادی

۸۸٬۰۰۰
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
خرید
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
چاپی
الکترونیکی
هنوز نظری ثبت نشده!
اولین نظر را شما بذارید
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب جهادگرد (روایتی از گردش‌های جهادی)

محسن ذوالفقاری در کتاب  جهادگرد (روایتی از گردش‌های جهادی)؛ گاه به شیوه‌ی معمول سفرنامه‌نویسی-یعنی «چه کردیم و چه شد»ها را روایت کرده-و گاهی بیشتر به آدم‌ها تکیه نموده، آدم‌هایی که در طول سفر با آن‌ها آشنا شده، یا خودشان بوده‌اند یا خاطره‌هایشان.اگر دلتان برای اردوهای جهادی تنگ شده است، کتاب بسیار جذاب و دلنشین جهادگرد پیشنهاد من به شماست.

گزیده کتاب جهادگرد (روایتی از گردش‌های جهادی)

روستای گل دره (پاتت علیا) ایلام/تابستان 94
بچه‌های سابقه‌دار جهادی دانشگاه، وقتی از اردوی برزش‌آباد برایشان گفتم، آن اردو را جهادی نمی‌دانستند و متلک می‌پراندند: - تو رفتی اردوی تفریحی! جهادی یعنی رنگ شهر و خونه رو نبینی! هرچه هم از ابرخشت و سختی ساختش می‌گفتم، گوششان بدهکار نبود. کمر همت را بسته بودند تا با تخریب آن اردو، من را به اردوی خودشان جذب کنند. این‌قدر آن اردو را زدند توی سرم و به برنامه‌ی خودشان ارج و قرب دادند که مجبور شدم برای یک بار هم که شده با آن‌ها بودن را تجربه کنم. هجرت جهادی گل‌دره، فرصتی برای خودسازی، زمان و مهلت ثبت نام: .. این متن پوستر تبلیغاتی برنامه بود. همیشه و همه جا «اردوی جهادی» معروف بود، ولی در دانشگاه ما: «هجرت جهادی».

تمام پوسترها با این تیتر خورده بود و در همه‌ی گفتگوها این عنوان می‌آمد. - بریم هجرت جهادی گل‌دره. - می‌گن تو این هجرت جهادی، اکثر بچه‌های قدیمیِ دانشگاه هم هستن. - این هجرت از اون هجرت‌هاست! شناسایی خوبی قبلش انجام شده. - منطقه‌ی خیلی مستعد و بکریه. چند تا روستا پشت سر هم با فاصله‌ی کمی با هم هستن که نه روحانی دارن نه دکتر. قراره تو این «هجرت » خانه‌ی عالم و درمانگاه ساخته بشه. از این بازیِ با کلمات خوشم نمی‌آمد و صرفا جهت روکم کنی و اعصاب به هم‌ریزی مسئولین، همه‌اش کلمه‌ی «اردو» را به کار می‌بردم. آن‌ها بعد از چند بار تذکر دادن، حریفم نشدند و مرا به حال خودم وا گذاشتند.

معتقد بودند بعدا خودم به فهم واقعی «هجرت» می‌رسم و ادبیاتم تغییر می‌کند! بالأخره زمان موعود فرا رسید. مبدأ: پل مدیریت تهران، دانشگاه امام‌صادق؛ مقصد: روستایی دور افتاده لابه‌لای کوه‌ها در شهر ایلام، به نام
«گل‌دره»؛ شاید هم «گلِ‌ دره».. .