0.0از 0

کتاب فرجام فرخنده pdf

پژوهشی در اصالت خاتمیت

۱۰٬۰۰۰
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
خرید
40٪ تخفیف با کد «Faraketab» در اولین خرید
الکترونیکی
هنوز نظری ثبت نشده!
اولین نظر را شما بذارید
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب فرجام فرخنده

کتاب فرجام فرخنده؛ پژوهشی در اصالت خاتمیت، کتاب یکم فرجام فرخنده و از مجموعه بهایی‌پژوهی گروه پژوهش و نگارش سایت بهایی‌پژوهی است. مجموعه نوشتارهای فرجام فرخنده باهدف اثبات ۴ باور مهم در دین اسلام نوشته شده‌اند. خاتمیت پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله؛جاودانگی قرآن عظیم؛ پایندگی اسلام عزیز و استمرار هدایت الهی اساس بررسی‌های این نوشتار، متون متقن اسلامی است و مخاطب اصلی این اثر مسلمانانی‌اند که با بهائیان برخورد داشته‌اند و درباره این چهار اصل، پرسش‌هایی برایشان پیش آمده است.

کتاب یکم فرجام فرخنده از هفت منظر به خاتمیت پیامبر اسلام می‌نگرد و پیامبر اسلام (ص) را «پیامبر خاتم» خدا معرفی می‌کند. در کتاب دوم با عنوان قرآن جاودانه با جاودانگی قرآن آشنا می‌شویم و از همان هفت منظر درباره قرآن آخرین کتاب آسمانی می‌خوانیم و با گستره جهانی احکام این کتاب آسمانی آشنا می‌شویم.

در کتاب سوم «اسلام پاینده» را می‌شناسیم و درمی‌یابیم که خداوند اراده فرموده است تا مجموعهٔ تعالیمی که آخرین پیامبر در قالب آخرین کتاب آسمانی آورده است، تا رستاخیز عظیم، ماندگار بماند و حلال و حرام محمد تا پایان جهان، هم‌چنان حرام و حلال، بماند و احکام اسلام دگرگون نشود و در کتاب چهارم، آخرین کتاب به همان روش سه کتاب قبلی، موضوع «پویایی هدایت» را دنبال می‌کنیم.

گزیده کتاب فرجام فرخنده

اینک ببینیم اسلام چگونه توسط بابی ها نسخ شد و به جای تعالیم و احکام آن، کدام آموزه ها آمد. نخست از ماجرای نسخ اسلام یاد می کنیم: ماجرای نسخ اسلام به وسیله ی گروهی از بابیان در دشت بدَشت، یکی از ماجراهای تأمل برانگیز تاریخ بابیت و بهائیت است.

داستان این ماجرا به تفصیل در دو کتاب «قرن بدیع » و تلخیص «تاریخ نبیل » زرندی آمده است. این نمایش با کارگردانی بهاءالله و نقش آفرینی دو تن از بابیان معروف به قدوس و قرةالعین برگزار شد.اجرای این نمایش طبق سناریوی تهیه شده، این چنین طراحی شده بود: قرةالعین که زنی جسور و بی باک بود، نقش کسی را بازی می کرد که با گستاخی تمام به هتک آیین اسلام می پردازد و قدّوس طبق طرح مقرر، باید نقش کسی را بازی می کرد که به مخالفت با حرکت ناهنجار قرةالعین برمی خیزد.

در اجرای این نقش، وظیفه ی او آن بود که برای تسکین وحشت و اضطراب برخاسته از اجرای نقش توسط قرةالعین، به مخالفت ظاهری با او برخیزد و چنین وانمود [کند] که با این گونه افکار تند و شدید مخالف است و ترک اصول و احکام و شعائر و آداب و رسوم موجوده را، به نحوی که جناب طاهره (قرةالعین) معتقد است، مباین با خطّ مشی امر الله و منافی مصالح شریعةالله می شمارد. هدف از اجرای این نمایش هم دو چیز تعیین شده بود: اعلام استقلال بابیت به عنوان یک دین و نسخ اسلام و دیگر شرایع پیشین. فراهم کردن موجبات رهایی باب از زندان. محل اجرای این نمایش، در سه باغ در جلگه ی خوش آب و هوایی به نام «بدشت» در نزدیکی شاهرود بود. آن باغ ها را بهاءالله اجاره کرده بود تا در یکی از آن ها قدوس و در دیگری قرةالعین و در باغ سوم، خود اقامت کنند.